Mansur Yavaş: Çiftçilere sağlanan destek artırılmalı

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 14.02.2024 - 15:56, Güncelleme: 14.02.2024 - 15:56
 

Mansur Yavaş: Çiftçilere sağlanan destek artırılmalı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Teoman Öztürk Sosyal Tesisleri’nde Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) üyeleriyle buluştu.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim Çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. TMMOB üyeleriyle gerçekleştirilen toplantıda, geçmiş yılların bütçe harcamaları ve belediye politikaları üzerine konuşuldu. Toplantıya TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ve yönetim kurulu üyeleri ile çeşitli mühendislik odalarının temsilcileri katıldı. Yavaş, geçmiş dönemlerde yapılan bütçe harcamalarını analiz ederek, önceki dönemlerle karşılaştırma yaptı. Ayrıca, 2023 bütçesinde yapılan öngörülerin sonradan değişmesi ve yeni harcamaların ortaya çıkması konusuna da değindi. Ulaşım politikaları ve tarım destekleri gibi konular da toplantıda ele alındı. Yavaş, toplu taşıma hizmetlerinin iyileştirilmesi ve çiftçilere sağlanan desteklerin artırılması gerekliliğini vurguladı. Toplantıda TMMOB Başkanı Emin Korkmaz, halk yararının denetlenmesi ve şeffaf bir belediyecilik anlayışının önemine vurgu yaparak, Yavaş'ın bu yönde attığı adımları takdir ettiğini belirtti. Halkın çıkarlarının öncelikli olduğu bir yönetim anlayışının önemine değinen Korkmaz, şeffaflık ve katılımcılığın belediyecilikte temel prensip olması gerektiğini ifade etti.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Teoman Öztürk Sosyal Tesisleri’nde Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) üyeleriyle buluştu.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçim Çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerine devam ediyor. TMMOB üyeleriyle gerçekleştirilen toplantıda, geçmiş yılların bütçe harcamaları ve belediye politikaları üzerine konuşuldu.

Toplantıya TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ve yönetim kurulu üyeleri ile çeşitli mühendislik odalarının temsilcileri katıldı. Yavaş, geçmiş dönemlerde yapılan bütçe harcamalarını analiz ederek, önceki dönemlerle karşılaştırma yaptı. Ayrıca, 2023 bütçesinde yapılan öngörülerin sonradan değişmesi ve yeni harcamaların ortaya çıkması konusuna da değindi.

Ulaşım politikaları ve tarım destekleri gibi konular da toplantıda ele alındı. Yavaş, toplu taşıma hizmetlerinin iyileştirilmesi ve çiftçilere sağlanan desteklerin artırılması gerekliliğini vurguladı.

Toplantıda TMMOB Başkanı Emin Korkmaz, halk yararının denetlenmesi ve şeffaf bir belediyecilik anlayışının önemine vurgu yaparak, Yavaş'ın bu yönde attığı adımları takdir ettiğini belirtti. Halkın çıkarlarının öncelikli olduğu bir yönetim anlayışının önemine değinen Korkmaz, şeffaflık ve katılımcılığın belediyecilikte temel prensip olması gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.