Mansur Yavaş "çalmadan başarılı hizmetin" örneği

Yerel (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 11.02.2024 - 12:34, Güncelleme: 11.02.2024 - 12:34
 

Mansur Yavaş "çalmadan başarılı hizmetin" örneği

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Polatlı ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında coşkuyla karşılandı.
Mansur Yavaş, "İçinde insan olmayan hiçbir proje bizim gözümüzde proje falan değil, çöp projedir. Biz Ankara'dan aldığımızı Ankara'ya harcıyoruz. Vatandaştan aldığımızı vatandaşa harcıyoruz. Boş projelere, çöp projelere asla para harcamıyoruz. Çalmadan da çalışılabileceğini tüm dünyaya gösterdik" dedi. ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Az Laf Çok İş" sloganıyla yola çıktığı yerel seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, Polatlı'da Mamak'tan sonra ikinci Seçim Koordinasyon Merkezi'ni hizmete açtıklarını ifade etti. Açılışa yoğun katılımın gerçekleştiğini ve Polatlı halkının büyük bir coşkuyla karşıladığını dile getirdi. Konuşmasında geçmişte kendisine yönelik atılan iftiralara da değinen Yavaş, Ankara'nın belediyecilik anlayışının gerçekten değiştiğini ve halkın hizmetine sunduğunu vurguladı. Projelerin öncelikli olarak insan odaklı olması gerektiğini ve bu yönde hareket ettiklerini belirten Yavaş, şeffaflık ilkesini benimseyerek bütün ihaleleri canlı yayınladıklarını ve icraatlerin maliyetini duvarlara astıklarını söyledi. Ankara'nın kaynaklarını doğru ve etkili kullanarak çalmadan da başarılı bir şekilde hizmet edilebileceğini gösterdiklerini ifade etti. Yavaş, kırsal kalkınma ve sosyal destekler konusunda da önemli adımlar attıklarını ve emeklilere düzenli şekilde destek verdiklerini belirtti. Ayrıca, Ankara'nın köylerindeki su ve kanalizasyon sorununu çözmeye başladıklarını, Polatlı'nın kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi. Son olarak, projelerin vatandaşa dokunan, insan odaklı ve gerçek ihtiyaçlara cevap veren çalışmalar olması gerektiğini vurgulayan Yavaş, Ankara'nın kaynaklarını doğru ve etkili bir şekilde kullanarak halkın yaşam kalitesini artırmaya devam edeceklerini söyledi.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Polatlı ilçesindeki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında coşkuyla karşılandı.

Mansur Yavaş, "İçinde insan olmayan hiçbir proje bizim gözümüzde proje falan değil, çöp projedir. Biz Ankara'dan aldığımızı Ankara'ya harcıyoruz. Vatandaştan aldığımızı vatandaşa harcıyoruz. Boş projelere, çöp projelere asla para harcamıyoruz. Çalmadan da çalışılabileceğini tüm dünyaya gösterdik" dedi.

ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş, "Az Laf Çok İş" sloganıyla yola çıktığı yerel seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, Polatlı'da Mamak'tan sonra ikinci Seçim Koordinasyon Merkezi'ni hizmete açtıklarını ifade etti. Açılışa yoğun katılımın gerçekleştiğini ve Polatlı halkının büyük bir coşkuyla karşıladığını dile getirdi.

Konuşmasında geçmişte kendisine yönelik atılan iftiralara da değinen Yavaş, Ankara'nın belediyecilik anlayışının gerçekten değiştiğini ve halkın hizmetine sunduğunu vurguladı. Projelerin öncelikli olarak insan odaklı olması gerektiğini ve bu yönde hareket ettiklerini belirten Yavaş, şeffaflık ilkesini benimseyerek bütün ihaleleri canlı yayınladıklarını ve icraatlerin maliyetini duvarlara astıklarını söyledi. Ankara'nın kaynaklarını doğru ve etkili kullanarak çalmadan da başarılı bir şekilde hizmet edilebileceğini gösterdiklerini ifade etti.

Yavaş, kırsal kalkınma ve sosyal destekler konusunda da önemli adımlar attıklarını ve emeklilere düzenli şekilde destek verdiklerini belirtti. Ayrıca, Ankara'nın köylerindeki su ve kanalizasyon sorununu çözmeye başladıklarını, Polatlı'nın kesintisiz ve sağlıklı içme suyuna kavuşması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Son olarak, projelerin vatandaşa dokunan, insan odaklı ve gerçek ihtiyaçlara cevap veren çalışmalar olması gerektiğini vurgulayan Yavaş, Ankara'nın kaynaklarını doğru ve etkili bir şekilde kullanarak halkın yaşam kalitesini artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.