Mansur Yavaş: Çalıyor ama çalışıyor anlayışını ortadan kaldırdık

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 12.02.2024 - 10:15, Güncelleme: 12.02.2024 - 10:15
 

Mansur Yavaş: Çalıyor ama çalışıyor anlayışını ortadan kaldırdık

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Yenimahalle Batıkent’teki Seçim Koordinasyon Merkezi'ni halkın yoğun katılımıyla açtı.
Hizmet odaklı çalıştıklarını ifade eden ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş: "Dürüst yönetimle 'Çalıyor ama çalışıyor' anlayışını ortadan kaldırdık..." Mansur Yavaş, "Az Laf Çok İş" ve "Ankara’ya Eşit Hizmet Görevimiz" sloganıyla seçim çalışmalarını sürdürdü. Altındağ ve Yenimahalle Batıkent’te Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı, Yenimahalleli halkın coşkulu karşılama ile karşılandı. "Ankara'ya hizmet için geldik" diyen Yavaş, hesap verebilmenin sandıkta olduğunu, dürüst belediyecilikle halkın güvenini kazanacaklarını belirtti. Ankara’yı ortak akılla yönettiklerini ve projeleri sivil toplum kuruluşlarıyla istişare ederek belirlediklerini ifade etti. Yavaş, belediye ihalelerini canlı yayınladıklarını ve hesap vermekten çekinmediklerini vurguladı. MANSUR YAVAŞ İLE DÜRÜST VE ŞEFFAF YÖNETİM DEVAM EDECEK Beş yıl boyunca hiçbir skandala karışmadıklarını ve halkın güvenini boşa çıkarmadıklarını dile getirdi. Yavaş, gelecekte de dürüst ve şeffaf bir şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Ankara’ya yapılan yatırımları ve yeşil alanların artırılmasını vurgulayarak, diğer başkentlerle yeşil alanda yarıştıklarını belirtti. İftira ve propagandalara rağmen halkın güvenini kazandıklarını ve hizmetlerine devam edeceklerini dile getirdi. Emeklilere destek verdiklerini ve sosyal yardımları sürdürdüklerini belirten Yavaş, diğer adayların taklit etmeye çalıştığını söyledi. Emeklilere sağladıkları yardımları artırma çağrısına karşılık vererek, hükümetin daha fazla destek sağlaması gerektiğini ifade etti. Son olarak, "Çalıyor ama çalışıyor" anlayışını ortadan kaldırdıklarını ve dürüst yönetimin önemini vurguladı. Yavaş, "Cumhuriyet Halk Partili belediyeler herkese hizmet etmeli" diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Yenimahalle Batıkent’teki Seçim Koordinasyon Merkezi'ni halkın yoğun katılımıyla açtı.

Hizmet odaklı çalıştıklarını ifade eden ABB Başkanı ve Başkan Adayı Mansur Yavaş: "Dürüst yönetimle 'Çalıyor ama çalışıyor' anlayışını ortadan kaldırdık..."

Mansur Yavaş, "Az Laf Çok İş" ve "Ankara’ya Eşit Hizmet Görevimiz" sloganıyla seçim çalışmalarını sürdürdü. Altındağ ve Yenimahalle Batıkent’te Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı, Yenimahalleli halkın coşkulu karşılama ile karşılandı.

"Ankara'ya hizmet için geldik" diyen Yavaş, hesap verebilmenin sandıkta olduğunu, dürüst belediyecilikle halkın güvenini kazanacaklarını belirtti.

Ankara’yı ortak akılla yönettiklerini ve projeleri sivil toplum kuruluşlarıyla istişare ederek belirlediklerini ifade etti. Yavaş, belediye ihalelerini canlı yayınladıklarını ve hesap vermekten çekinmediklerini vurguladı.

MANSUR YAVAŞ İLE DÜRÜST VE ŞEFFAF YÖNETİM DEVAM EDECEK

Beş yıl boyunca hiçbir skandala karışmadıklarını ve halkın güvenini boşa çıkarmadıklarını dile getirdi. Yavaş, gelecekte de dürüst ve şeffaf bir şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Ankara’ya yapılan yatırımları ve yeşil alanların artırılmasını vurgulayarak, diğer başkentlerle yeşil alanda yarıştıklarını belirtti. İftira ve propagandalara rağmen halkın güvenini kazandıklarını ve hizmetlerine devam edeceklerini dile getirdi.

Emeklilere destek verdiklerini ve sosyal yardımları sürdürdüklerini belirten Yavaş, diğer adayların taklit etmeye çalıştığını söyledi. Emeklilere sağladıkları yardımları artırma çağrısına karşılık vererek, hükümetin daha fazla destek sağlaması gerektiğini ifade etti.

Son olarak, "Çalıyor ama çalışıyor" anlayışını ortadan kaldırdıklarını ve dürüst yönetimin önemini vurguladı. Yavaş, "Cumhuriyet Halk Partili belediyeler herkese hizmet etmeli" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.