Mansur Yavaş: Birlikte söz sahibi olalım

Ankara 16.01.2024 - 13:43, Güncelleme: 16.01.2024 - 13:43
 

Mansur Yavaş: Birlikte söz sahibi olalım

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da yaşayan depremzede vatandaşları ve öğrencileri demokratik haklarını kullanmaya ve yerel yönetim seçimlerine katılmaya davet etti. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Yavaş, “Kent yönetiminde birlikte söz sahibi olalım” diyerek yasal olarak yapılması gerekenleri anlattı.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Başkent'te yaşayan depremzedeler ile değişik illerden kente gelerek eğitim hayatını sürdüren gençleri demokratik hakları olan oy kullanmaya ve yerel yönetim seçimlerine katılmaya davet etti. ABB Başkanı Yavaş, Başkentte seçmenlerin aktif olarak katılımını teşvik etmek ve yerel yönetimlere toplumun her kesiminin bakış açısını dâhil etmek için sosyal medya hesaplarından, yaklaşan yerel seçimler öncesi oy kullanmak için yapılması gereken yasal süreci paylaştı. ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ: KENT YÖNETİMİNDE BİRLİKTE SÖZ SAHİBİ OLALIM Yerel seçimlere dair önemli bir çağrıda bulunarak kent yönetiminde birlikte söz sahibi olalım diyen Yavaş, “Ankara'mızda yaşayan vatandaşlarımıza, depremzede vatandaşlarımıza ve değerli öğrencilerimize bir mesajım var. Öğrenciyseniz kaldığınız yurt müdürlüğünden ve okulunuzdan alacağınız belgeyle, Ankara'da yaşayan vatandaşımız veya depremzede iseniz adınıza kayıtlı bir faturayla ilçe nüfus müdürlüklerine başvurabilir, daha sonra nüfus müdürlüğünden alacağınız belgeyle ilçe seçim kurullarına başvurarak kentimiz için oy kullanabilirsiniz. Kent yönetiminde birlikte söz sahibi olalım. Unutmayın, sizler bizim için her zaman değerlisiniz. Son gün, 17 Ocak” ifadelerini kullandı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da yaşayan depremzede vatandaşları ve öğrencileri demokratik haklarını kullanmaya ve yerel yönetim seçimlerine katılmaya davet etti. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Yavaş, “Kent yönetiminde birlikte söz sahibi olalım” diyerek yasal olarak yapılması gerekenleri anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Başkent'te yaşayan depremzedeler ile değişik illerden kente gelerek eğitim hayatını sürdüren gençleri demokratik hakları olan oy kullanmaya ve yerel yönetim seçimlerine katılmaya davet etti.

ABB Başkanı Yavaş, Başkentte seçmenlerin aktif olarak katılımını teşvik etmek ve yerel yönetimlere toplumun her kesiminin bakış açısını dâhil etmek için sosyal medya hesaplarından, yaklaşan yerel seçimler öncesi oy kullanmak için yapılması gereken yasal süreci paylaştı.

ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ: KENT YÖNETİMİNDE BİRLİKTE SÖZ SAHİBİ OLALIM

Yerel seçimlere dair önemli bir çağrıda bulunarak kent yönetiminde birlikte söz sahibi olalım diyen Yavaş, “Ankara'mızda yaşayan vatandaşlarımıza, depremzede vatandaşlarımıza ve değerli öğrencilerimize bir mesajım var. Öğrenciyseniz kaldığınız yurt müdürlüğünden ve okulunuzdan alacağınız belgeyle, Ankara'da yaşayan vatandaşımız veya depremzede iseniz adınıza kayıtlı bir faturayla ilçe nüfus müdürlüklerine başvurabilir, daha sonra nüfus müdürlüğünden alacağınız belgeyle ilçe seçim kurullarına başvurarak kentimiz için oy kullanabilirsiniz. Kent yönetiminde birlikte söz sahibi olalım. Unutmayın, sizler bizim için her zaman değerlisiniz. Son gün, 17 Ocak” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.