Mansur Yavaş: Ankara’nın parasını çarçur etmeden çalıştık

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 26.01.2024 - 21:00, Güncelleme: 26.01.2024 - 21:00
 

Mansur Yavaş: Ankara’nın parasını çarçur etmeden çalıştık

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Yurtiçi Nakliye ve Lojistik Merkezi'nde kamyoncu ve nakliyeci esnaflarla bir araya geldi.
Yapılan kahvaltı organizasyonunda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Büyükşehir Belediyesi'nin son 5 yılda gerçekleştirdiği projeleri açıkladı. “Ankara halkının parasını Ankara halkı için harcıyoruz” diyen Yavaş, belediyenin farklı bir anlayışla çalıştığını ve 5 yıldır Ankara'nın kaynaklarını israf etmeden kullandıklarını belirtti. Başkan Yavaş, “Biz farklı bir belediye başkanlığı yaptık. 5 yıldır Ankara’nın parasını çarçur etmeden çalıştık. Kimseyi ayırmadık” diyerek, belediyenin tarafsız bir hizmet anlayışına sahip olduğunu vurguladı. Ankara halkının verdiği paraları çöp projelere harcamadıklarını, acil ihtiyaçlara odaklandıklarını ve herhangi bir ayrımcılık yapmadan hizmet verdiklerini ifade etti. LOJİSTİK ESNAFINA KATKI SAĞLANDI Pandemi döneminde esnafla iş birliği yaparak dayanışmanın önemine değinen Yavaş, lojistik sektörünün önemli bir rol oynadığını ve deprem bölgelerine en fazla yardımın bu merkezden sağlandığını belirtti. Ayrıca, belediye bütçesinin azalmasına rağmen, emeklilere destek olmak amacıyla nakit yardımların yapıldığını ve bu süreçte lojistik esnafının da önemli bir katkı sağladığını vurguladı. Emeklilere yönelik yapılan yardımları da açıklayan Yavaş, bütçedeki azalmaya rağmen emeklilere nakit, et ve doğal gaz yardımları yapıldığını belirtti. “En büyük projemiz Ankaralıları zengin etmek” diyen Başkan Yavaş, yapılan projelerin hesaplarını şeffaf bir şekilde sunduklarını ve Ankara'nın refahını artırmak için çalıştıklarını ifade etti.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Yurtiçi Nakliye ve Lojistik Merkezi'nde kamyoncu ve nakliyeci esnaflarla bir araya geldi.

Yapılan kahvaltı organizasyonunda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Büyükşehir Belediyesi'nin son 5 yılda gerçekleştirdiği projeleri açıkladı. “Ankara halkının parasını Ankara halkı için harcıyoruz” diyen Yavaş, belediyenin farklı bir anlayışla çalıştığını ve 5 yıldır Ankara'nın kaynaklarını israf etmeden kullandıklarını belirtti.

Başkan Yavaş, “Biz farklı bir belediye başkanlığı yaptık. 5 yıldır Ankara’nın parasını çarçur etmeden çalıştık. Kimseyi ayırmadık” diyerek, belediyenin tarafsız bir hizmet anlayışına sahip olduğunu vurguladı. Ankara halkının verdiği paraları çöp projelere harcamadıklarını, acil ihtiyaçlara odaklandıklarını ve herhangi bir ayrımcılık yapmadan hizmet verdiklerini ifade etti.

LOJİSTİK ESNAFINA KATKI SAĞLANDI

Pandemi döneminde esnafla iş birliği yaparak dayanışmanın önemine değinen Yavaş, lojistik sektörünün önemli bir rol oynadığını ve deprem bölgelerine en fazla yardımın bu merkezden sağlandığını belirtti. Ayrıca, belediye bütçesinin azalmasına rağmen, emeklilere destek olmak amacıyla nakit yardımların yapıldığını ve bu süreçte lojistik esnafının da önemli bir katkı sağladığını vurguladı.

Emeklilere yönelik yapılan yardımları da açıklayan Yavaş, bütçedeki azalmaya rağmen emeklilere nakit, et ve doğal gaz yardımları yapıldığını belirtti. “En büyük projemiz Ankaralıları zengin etmek” diyen Başkan Yavaş, yapılan projelerin hesaplarını şeffaf bir şekilde sunduklarını ve Ankara'nın refahını artırmak için çalıştıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.