Mansur Yavaş: Ankara'nın dürüst bir şekilde yönetileceğini gösterdik

Ankara (HABER MERKEZİ) - HABER MERKEZİ | 21.01.2024 - 16:35, Güncelleme: 21.01.2024 - 16:38
 

Mansur Yavaş: Ankara'nın dürüst bir şekilde yönetileceğini gösterdik

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, ilk seçim bürosunu Keçiören'de açarak, "Doğrudan doğruya Türk milliyetçisiyiz" yorumunu yaptı.
CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmalarına başlarken ilk seçim bürosunu Keçiören'de açtı. Yağışlı bir havada gerçekleşen programda konuşan Yavaş, partisinin mevsimlik milliyetçiliği benimsemediğini vurgulayarak, "Doğrudan doğruya Türk milliyetçisiyiz, bunu herkes bilsin. Kaldırılan T.C. tabelalarını geldiğimiz hafta yerine çaktık" diye konuştu. MANSUR YAVAŞ: AYRIMCILIĞI KALDIRDIK Ankara'nın kaldırımlarındaki ayrımcılığı kaldırdıklarını iddia eden Yavaş, "Çalıyorlar ama çalışıyorlar" anlayışını tamamen ortadan kaldırdıklarını belirtti. Yavaş, Ankara'nın dürüst bir şekilde yönetilebileceğini herkese gösterdiklerini ifade etti. Keçiören Belediyesi ile büyükşehir arasında uzun süredir devam eden anlaşmazlıklara da değinen Yavaş, umutlarının bu dönemde farklı olmasını beklediklerini ancak bu beklentilerinin karşılanmadığını ifade etti. Keçiören adaylarını yakında açıklayacaklarını belirten Yavaş, "Benimle el ele tutuşacak bir adayı seçme zamanımız geldi" dedi. AK Parti Ankara'da Mansur Yavaş'ın rakibi olarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u aday göstermişti.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, ilk seçim bürosunu Keçiören'de açarak, "Doğrudan doğruya Türk milliyetçisiyiz" yorumunu yaptı.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, seçim çalışmalarına başlarken ilk seçim bürosunu Keçiören'de açtı. Yağışlı bir havada gerçekleşen programda konuşan Yavaş, partisinin mevsimlik milliyetçiliği benimsemediğini vurgulayarak, "Doğrudan doğruya Türk milliyetçisiyiz, bunu herkes bilsin. Kaldırılan T.C. tabelalarını geldiğimiz hafta yerine çaktık" diye konuştu.

MANSUR YAVAŞ: AYRIMCILIĞI KALDIRDIK

Ankara'nın kaldırımlarındaki ayrımcılığı kaldırdıklarını iddia eden Yavaş, "Çalıyorlar ama çalışıyorlar" anlayışını tamamen ortadan kaldırdıklarını belirtti. Yavaş, Ankara'nın dürüst bir şekilde yönetilebileceğini herkese gösterdiklerini ifade etti.

Keçiören Belediyesi ile büyükşehir arasında uzun süredir devam eden anlaşmazlıklara da değinen Yavaş, umutlarının bu dönemde farklı olmasını beklediklerini ancak bu beklentilerinin karşılanmadığını ifade etti. Keçiören adaylarını yakında açıklayacaklarını belirten Yavaş, "Benimle el ele tutuşacak bir adayı seçme zamanımız geldi" dedi.

AK Parti Ankara'da Mansur Yavaş'ın rakibi olarak Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'u aday göstermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.