Mansur Yavaş: Ankara'dan aldığımızı Ankara'ya verdik

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 04.02.2024 - 18:27, Güncelleme: 04.02.2024 - 18:27
 

Mansur Yavaş: Ankara'dan aldığımızı Ankara'ya verdik

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'daki ev hanımlarıyla bir araya gelerek, 5 yıllık görev süresi boyunca eşit hizmet anlayışına vurgu yaptı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’dan aldığımızı Ankara’ya verdik. Destek yaparken de yönetimimizde hiç kimseyi ayırmadık. Bizim bütün yaptığımız harcamalar sizlerden gelen gelirlerdir. Herkesten bir şekilde para aldığımıza göre hiç kimseyi ayıramayız. Bizim felsefemiz bu” dedi. Programda yaptığı kısa konuşmada, pandemi döneminde sosyal yardım desteği alan kişi sayısının 158 binden 220 bine çıktığını belirten Yavaş, bu süreçte yaptıklarını anlattı. Pandemi döneminde maske, internet ve diğer ihtiyaçlara yönelik desteklerde bulunduklarını vurgulayan Yavaş, özellikle öğrencilere 70 bin öğrenciye aylarca 10'ar GB internet vererek destek sağladıklarını ifade etti. Ayrıca, köylerde internet hizmetini yaygınlaştırarak öğrencilerin eğitimden mahrum kalmamasını sağladıklarını belirtti. KADIN KOOPERATİFLERİ İLE KIRSALDAKİ ÜRETİM ARTIRILDI Yavaş, kırsalda yaşayanların üretimlerini devam ettirmeleri için mazot, sıvı gübre ve tohum yardımları yaptıklarını söyledi. Ayrıca, yerel üreticiyi desteklemek amacıyla Başkent Marketler açtıklarını ve kadın kooperatiflerinden alışveriş yaparak kırsalda yaşayanların kendi ürettiklerini satmalarını sağladıklarını ifade etti. Belediye başkanlığı süresince şeffaf bir yönetim anlayışını benimsediklerini ve 4 bin ihaleyi canlı yayınladıklarını belirten Yavaş, "Eğer halkın kaynaklarının boşa götürülmeden gerçek ihtiyaçlara harcanmasını istiyorsanız ve benden memnunsanız sizlerden bir 5 yıl daha istiyorum" dedi.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara'daki ev hanımlarıyla bir araya gelerek, 5 yıllık görev süresi boyunca eşit hizmet anlayışına vurgu yaptı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’dan aldığımızı Ankara’ya verdik. Destek yaparken de yönetimimizde hiç kimseyi ayırmadık. Bizim bütün yaptığımız harcamalar sizlerden gelen gelirlerdir. Herkesten bir şekilde para aldığımıza göre hiç kimseyi ayıramayız. Bizim felsefemiz bu” dedi.

Programda yaptığı kısa konuşmada, pandemi döneminde sosyal yardım desteği alan kişi sayısının 158 binden 220 bine çıktığını belirten Yavaş, bu süreçte yaptıklarını anlattı. Pandemi döneminde maske, internet ve diğer ihtiyaçlara yönelik desteklerde bulunduklarını vurgulayan Yavaş, özellikle öğrencilere 70 bin öğrenciye aylarca 10'ar GB internet vererek destek sağladıklarını ifade etti. Ayrıca, köylerde internet hizmetini yaygınlaştırarak öğrencilerin eğitimden mahrum kalmamasını sağladıklarını belirtti.

KADIN KOOPERATİFLERİ İLE KIRSALDAKİ ÜRETİM ARTIRILDI

Yavaş, kırsalda yaşayanların üretimlerini devam ettirmeleri için mazot, sıvı gübre ve tohum yardımları yaptıklarını söyledi. Ayrıca, yerel üreticiyi desteklemek amacıyla Başkent Marketler açtıklarını ve kadın kooperatiflerinden alışveriş yaparak kırsalda yaşayanların kendi ürettiklerini satmalarını sağladıklarını ifade etti.

Belediye başkanlığı süresince şeffaf bir yönetim anlayışını benimsediklerini ve 4 bin ihaleyi canlı yayınladıklarını belirten Yavaş, "Eğer halkın kaynaklarının boşa götürülmeden gerçek ihtiyaçlara harcanmasını istiyorsanız ve benden memnunsanız sizlerden bir 5 yıl daha istiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.