Mansur Yavaş: Ankara’da yanan bir meşalenin tüm Türkiye’yi aydınlatacağını çok iyi biliyoruz

Ankara 18.05.2023 - 13:01, Güncelleme: 18.05.2023 - 13:03
 

Mansur Yavaş: Ankara’da yanan bir meşalenin tüm Türkiye’yi aydınlatacağını çok iyi biliyoruz

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için kutlama mesajı yayımladı...
ABB Başkanı Mansur Yavaş, kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı: "19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasıyla Milli Mücadele ruhunun tüm yurda yayılmasının 104. yılında Ankaralıların, milletimizin ve yarınlarımıza ışık olan gençlerimizin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı yürekten kutluyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan gençlerimizin gelişimleri, eğitimleri, ulaşımları, kültürel ve sosyal yaşamları için birçok projeyi hayata geçirdik. Nasıl ki Anadolu’nun kalbi Ankara ise Ankara’nın kalbi de gençlerdir. Öğrenci abonmanı, sınav ücreti destekleri, öğrenci su indirimi, internet destekleri, kırtasiye desteği, ulaşım destekleri, kantin desteği, e-spor merkezleri ve teknoloji merkezleri gibi birçok proje ile Ankara’yı gençlerimizin yaşarken mutlu olacağı bir kent haline getirmek için çalıştık.  Geçmişimizde olduğu gibi Ankara’da yanan bir meşalenin tüm Türkiye’yi aydınlatacağını çok iyi biliyoruz. Cumhuriyetin Başkenti Ankara’ya tarihimizin yüklediği öncü ve yol gösterici sorumluluklarını yerine getirmek için bundan sonra da çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tüm kurtuluş kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için kutlama mesajı yayımladı...

ABB Başkanı Mansur Yavaş, kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:

"19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasıyla Milli Mücadele ruhunun tüm yurda yayılmasının 104. yılında Ankaralıların, milletimizin ve yarınlarımıza ışık olan gençlerimizin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı yürekten kutluyorum.

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan gençlerimizin gelişimleri, eğitimleri, ulaşımları, kültürel ve sosyal yaşamları için birçok projeyi hayata geçirdik. Nasıl ki Anadolu’nun kalbi Ankara ise Ankara’nın kalbi de gençlerdir. Öğrenci abonmanı, sınav ücreti destekleri, öğrenci su indirimi, internet destekleri, kırtasiye desteği, ulaşım destekleri, kantin desteği, e-spor merkezleri ve teknoloji merkezleri gibi birçok proje ile Ankara’yı gençlerimizin yaşarken mutlu olacağı bir kent haline getirmek için çalıştık. 

Geçmişimizde olduğu gibi Ankara’da yanan bir meşalenin tüm Türkiye’yi aydınlatacağını çok iyi biliyoruz. Cumhuriyetin Başkenti Ankara’ya tarihimizin yüklediği öncü ve yol gösterici sorumluluklarını yerine getirmek için bundan sonra da çalışmalarımızı aralıksız şekilde sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tüm kurtuluş kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.