Mansur Yavaş: Ankara'da 81 ilin kültürü tanıtılacak

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 21.01.2024 - 09:53, Güncelleme: 21.01.2024 - 09:53
 

Mansur Yavaş: Ankara'da 81 ilin kültürü tanıtılacak

Ankara Kent Konseyi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, 81 ilin kendi kültürünü sergileyebileceği bir projeleri olduğunu söyledi.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi tarafından düzenlenen ve "Kars ve Çevre İlleri Demokrat Dernekler Federasyonu ile Erzurumlular Dayanışma Federasyonu İstişare Toplantısı"na ev sahipliği yapan etkinliğe katıldı. Yavaş, toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada, sadece kendi şehirlerinde değil, ülke genelindeki insanların da kültürlerini yaşayabilmesi için bir projeyi planladıklarını dile getirdi. 81 ilin kendi kültürünü Ankara'da sergileyebileceği bir platform oluşturacak olan bu proje, 3 bin 500 dönümlük bir alana yayılacak. MANSUR YAVAŞ: DESTEKLER SAĞLADIK Ankara'nın "Şehr-i Emin" olduğunu vurgulayan Yavaş, belediyecilik anlayışlarının gerçekçi ve şeffaf olduğunu belirtti. Ankara halkının paralarını sadece kendi şehirlerinde yaşayanların ihtiyaçları doğrultusunda harcadıklarını ifade eden Yavaş, çılgın projelerden ziyade insanları yeniden üretime teşvik etmenin en büyük hedefleri olduğunu söyledi. Sağlıklı belediyecilik anlayışlarına vurgu yapan Yavaş, sosyal desteklerle yoksulluğu ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtti. Ailelere doğal gaz, kırtasiye yardımı, et desteği gibi destekler sağlayarak, sadece yoksulluğu yönetmek değil, aynı zamanda ortadan kaldırmak istediklerini dile getirdi. Toplantıya katılan diğer konuşmacılar da Ankara'nın artık keyfi olarak yönetilemeyecek bir kent olduğunu ve vatandaşlara önemli sorumluluklar düştüğünü vurguladılar. Ankara'nın "Şehr-i Emin"e kavuştuğunu ifade eden katılımcılar, Yavaş'ın belediyecilik anlayışını takdir ettiklerini belirttiler. Ankara'da yaşanan gelişmelerin tüm Ankaralıları ilgilendirdiğine dikkat çeken konuşmacılar, 2019'da gösterilen duyarlılığın bu seçimlerde de devam edeceğine inandıklarını ifade ettiler.
Ankara Kent Konseyi'nde düzenlenen etkinlikte konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, 81 ilin kendi kültürünü sergileyebileceği bir projeleri olduğunu söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyi tarafından düzenlenen ve "Kars ve Çevre İlleri Demokrat Dernekler Federasyonu ile Erzurumlular Dayanışma Federasyonu İstişare Toplantısı"na ev sahipliği yapan etkinliğe katıldı. Yavaş, toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada, sadece kendi şehirlerinde değil, ülke genelindeki insanların da kültürlerini yaşayabilmesi için bir projeyi planladıklarını dile getirdi. 81 ilin kendi kültürünü Ankara'da sergileyebileceği bir platform oluşturacak olan bu proje, 3 bin 500 dönümlük bir alana yayılacak.

MANSUR YAVAŞ: DESTEKLER SAĞLADIK

Ankara'nın "Şehr-i Emin" olduğunu vurgulayan Yavaş, belediyecilik anlayışlarının gerçekçi ve şeffaf olduğunu belirtti. Ankara halkının paralarını sadece kendi şehirlerinde yaşayanların ihtiyaçları doğrultusunda harcadıklarını ifade eden Yavaş, çılgın projelerden ziyade insanları yeniden üretime teşvik etmenin en büyük hedefleri olduğunu söyledi. Sağlıklı belediyecilik anlayışlarına vurgu yapan Yavaş, sosyal desteklerle yoksulluğu ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtti. Ailelere doğal gaz, kırtasiye yardımı, et desteği gibi destekler sağlayarak, sadece yoksulluğu yönetmek değil, aynı zamanda ortadan kaldırmak istediklerini dile getirdi.

Toplantıya katılan diğer konuşmacılar da Ankara'nın artık keyfi olarak yönetilemeyecek bir kent olduğunu ve vatandaşlara önemli sorumluluklar düştüğünü vurguladılar. Ankara'nın "Şehr-i Emin"e kavuştuğunu ifade eden katılımcılar, Yavaş'ın belediyecilik anlayışını takdir ettiklerini belirttiler. Ankara'da yaşanan gelişmelerin tüm Ankaralıları ilgilendirdiğine dikkat çeken konuşmacılar, 2019'da gösterilen duyarlılığın bu seçimlerde de devam edeceğine inandıklarını ifade ettiler.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.