MANSUR YAVAŞ: ANKARA, HÜRRİYET MEŞALESİNİN SONSUZA KADAR YANACAĞI KENTTİR

Güncel 22.04.2023 - 13:22, Güncelleme: 22.04.2023 - 13:22
 

MANSUR YAVAŞ: ANKARA, HÜRRİYET MEŞALESİNİN SONSUZA KADAR YANACAĞI KENTTİR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 103'üncü yılında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
“23 Nisan 1920, Türk milletimizin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasıyla bu şanlı günü Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edişinin 103. yılını gururla kutluyorum.” diyen Mansur Yavaş, mesajında şu ifadeleri kullandı: Ankara, TBMM’nin açılma şerefine nail olan bir kent olarak kurtuluş mücadelemizde cephane ve asker sayımızın azaldığı her gün, inancımızın ve vatan sevdamızın arttığı, bu inancın tüm Anadolu’ya dalga dalga yayıldığı kenttir. Bu kent; hürriyet meşalesinin sonsuza kadar yanacağı kenttir. Göreve geldiğimizden beri pandemi, sel, deprem gibi felaketlerden geçtik. Sadece Ankara'mızda değil tüm Türkiye'de de gücümüzün yettiği her yere ulaşmaya ve vatandaşlarımızın yanında olmaya büyük özen gösterdik. “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.” bilinciyle Ankara’yı yönettik. Yaptığımız çalışmalarda, hedeflediğimiz projelerde çocuklarımızın ve gençlerimizin görüş ve önerilerini önemsedik. Bugün de elimizde bayrak, dilimizde marşla kentimizin dört bir yanında bugünü coşkuyla kutluyoruz. Sevgili Evlatlarım; gücünü geçmişinden alan bir millet olarak sağlam adımlarla adalet ve liyakat bilinciyle karanlıklara meydan okumayı amaç edinen bir neslin mimarı sizler olacaksınız. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışımızla her birinizin yanında olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve aziz şehitlerimizi, rahmet ve şükranla anıyorum. Mansur YAVAŞ Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 103'üncü yılında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

23 Nisan 1920, Türk milletimizin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılmasıyla bu şanlı günü Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edişinin 103. yılını gururla kutluyorum.” diyen Mansur Yavaş, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Ankara, TBMM’nin açılma şerefine nail olan bir kent olarak kurtuluş mücadelemizde cephane ve asker sayımızın azaldığı her gün, inancımızın ve vatan sevdamızın arttığı, bu inancın tüm Anadolu’ya dalga dalga yayıldığı kenttir. Bu kent; hürriyet meşalesinin sonsuza kadar yanacağı kenttir.

Göreve geldiğimizden beri pandemi, sel, deprem gibi felaketlerden geçtik. Sadece Ankara'mızda değil tüm Türkiye'de de gücümüzün yettiği her yere ulaşmaya ve vatandaşlarımızın yanında olmaya büyük özen gösterdik. “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.” bilinciyle Ankara’yı yönettik. Yaptığımız çalışmalarda, hedeflediğimiz projelerde çocuklarımızın ve gençlerimizin görüş ve önerilerini önemsedik. Bugün de elimizde bayrak, dilimizde marşla kentimizin dört bir yanında bugünü coşkuyla kutluyoruz.

Sevgili Evlatlarım; gücünü geçmişinden alan bir millet olarak sağlam adımlarla adalet ve liyakat bilinciyle karanlıklara meydan okumayı amaç edinen bir neslin mimarı sizler olacaksınız. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de katılımcı ve sosyal belediyecilik anlayışımızla her birinizin yanında olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve aziz şehitlerimizi, rahmet ve şükranla anıyorum.

Mansur YAVAŞ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.