Mamak’ta Mahalleler Şenleniyor

Yerel 03.08.2023 - 08:15, Güncelleme: 03.08.2023 - 08:15
 

Mamak’ta Mahalleler Şenleniyor

Mamak Belediyesi, mahallelerde yaz şenliklerine hız kesmeden devam ediyor.
Mamak Belediyesi müzik eğlence ve ödüllü yarışmalarla “mahalle şenlikleri” kapsamında Cengizhan ve Akdere Mahallesi’ndeydi. Mamak Belediyesi Orkestrası,  güncel şarkılarla vatandaşları eğlendirdi, animasyon ekibi ise çocukların neşesine neşe kattı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci mahalle şenliklerinde vatandaşlarla buluştu. Onların eğlencesine ortak oldu. Sürpriz yarışmaların yapıldığı, sürpriz ödüllerin dağıtıldığı şenliklerde özellikle çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.   “Güzel bir yaz akşamı geçirmelerini sağlıyoruz”   Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Akdere Mahallemizde çocuklarımızla buluştuk. Her akşam bir mahallede yüzlerce Güzel Hemşerimle buluşuyorum. Ne mutlu bize, herkesin yüzü gülüyor. Mamak Belediye Orkestramızı mahallemize taşıyoruz, palyaçolar ve yarışmalarla özellikle çocuklarımızın güzel bir yaz akşamı geçirmelerini sağlıyoruz. Mahallelerimiz Şenleniyor. Mamak Daha Güzel Oluyor” diye yazdı.
Mamak Belediyesi, mahallelerde yaz şenliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Mamak Belediyesi müzik eğlence ve ödüllü yarışmalarla “mahalle şenlikleri” kapsamında Cengizhan ve Akdere Mahallesi’ndeydi. Mamak Belediyesi Orkestrası,  güncel şarkılarla vatandaşları eğlendirdi, animasyon ekibi ise çocukların neşesine neşe kattı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci mahalle şenliklerinde vatandaşlarla buluştu. Onların eğlencesine ortak oldu.

Sürpriz yarışmaların yapıldığı, sürpriz ödüllerin dağıtıldığı şenliklerde özellikle çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

 

“Güzel bir yaz akşamı geçirmelerini sağlıyoruz”

 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Akdere Mahallemizde çocuklarımızla buluştuk. Her akşam bir mahallede yüzlerce Güzel Hemşerimle buluşuyorum. Ne mutlu bize, herkesin yüzü gülüyor. Mamak Belediye Orkestramızı mahallemize taşıyoruz, palyaçolar ve yarışmalarla özellikle çocuklarımızın güzel bir yaz akşamı geçirmelerini sağlıyoruz. Mahallelerimiz Şenleniyor. Mamak Daha Güzel Oluyor” diye yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.