Mamakspor’dan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan’a Ziyaret

Ankara 12.08.2023 - 18:55, Güncelleme: 12.08.2023 - 18:55
 

Mamakspor’dan Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan’a Ziyaret

Mamakspor Kulüp Başkanı Erhan Karadağ ve Mamakspor heyeti Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile Ankara Kulübü Derneği Genel Merkezinde bir araya geldi.
Mamakspor Kulüp Başkanı Erhan Karadağ ve Mamakspor heyeti Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile bir araya geldi. Başkanımız Dr. Metin Özaslan, derneğimizin tarihçesi, Seymenlik ve Bacıerenlik kültürü ve derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. “MAMAKSPOR'A DESTEK OLMAK İÇİN BİRLİKTE ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEĞİZ” Mamak İlçemizin en önemli değerlerinden ve en kıymetli sembollerinden 1947 doğumlu Mamakspor'a ilerleyen dönemlerde destek olmak için birlikte etkinlikler düzenleyeceğiz... Mamakspor’un başarıları ile gurur duyduğunu ve Mamakspor'u her zaman takip ettiğini belirten Genel Başkan Özaslan, ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletirken, “Mamaksporumuz; yaklaşık 80 yıldan bu yana Mamak sporuna, gençliğine, ilçe kültürüne, kimliğine, semt ve mahalle dayanışmasına çok büyük katkılar sağladı. Bizler de Mamaklılar olarak, takımımızı sahipsiz bırakmayacağız ve güçlendirmek için tüm gücümüzle seferber olacağız. Mamakspor hakkını, hak ettiğini alacak.” dedi. Özaslan, “Mamak, Ankaramızın güzide ilçelerinden bir tanesi onun için Mamakspor’ave diğer tüm Mamak’taki faaliyetlere elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Ankara Kulübü olarak her zaman Mamakspor’un yanında olmaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı. Mamakspor Kulüp Başkanı Erhan Karadağ ve Mamakspor heyeti Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Metin Özaslan’ı ziyaret etmekten ve birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, Genel Başkan Özaslan’a Mamakspor forması hediye etti. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret sona erdi.
Mamakspor Kulüp Başkanı Erhan Karadağ ve Mamakspor heyeti Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile Ankara Kulübü Derneği Genel Merkezinde bir araya geldi.

Mamakspor Kulüp Başkanı Erhan Karadağ ve Mamakspor heyeti Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ile bir araya geldi. Başkanımız Dr. Metin Özaslan, derneğimizin tarihçesi, Seymenlik ve Bacıerenlik kültürü ve derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

“MAMAKSPOR'A DESTEK OLMAK İÇİN BİRLİKTE ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEĞİZ”

Mamak İlçemizin en önemli değerlerinden ve en kıymetli sembollerinden 1947 doğumlu Mamakspor'a ilerleyen dönemlerde destek olmak için birlikte etkinlikler düzenleyeceğiz...

Mamakspor’un başarıları ile gurur duyduğunu ve Mamakspor'u her zaman takip ettiğini belirten Genel Başkan Özaslan, ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletirken, “Mamaksporumuz; yaklaşık 80 yıldan bu yana Mamak sporuna, gençliğine, ilçe kültürüne, kimliğine, semt ve mahalle dayanışmasına çok büyük katkılar sağladı. Bizler de Mamaklılar olarak, takımımızı sahipsiz bırakmayacağız ve güçlendirmek için tüm gücümüzle seferber olacağız. Mamakspor hakkını, hak ettiğini alacak.” dedi.

Özaslan, “Mamak, Ankaramızın güzide ilçelerinden bir tanesi onun için Mamakspor’ave diğer tüm Mamak’taki faaliyetlere elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Ankara Kulübü olarak her zaman Mamakspor’un yanında olmaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı.

Mamakspor Kulüp Başkanı Erhan Karadağ ve Mamakspor heyeti Ankara Kulübü Derneği Başkanı Dr. Metin Özaslan’ı ziyaret etmekten ve birlikte olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederken, Genel Başkan Özaslan’a Mamakspor forması hediye etti.

Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.