Mamak Yuvam Anaokulları’nda Karne Heyecanı

Yerel 16.06.2023 - 13:27, Güncelleme: 16.06.2023 - 13:27
 

Mamak Yuvam Anaokulları’nda Karne Heyecanı

Mamak Belediyesi Peyami Safa ve General Zeki Doğan Anaokullarında minikler karnelerini aldı.
2022-2023 eğitim öğretim dönemi tüm yurtta olduğu gibi Mamak Belediyesi Yuvam Anaokulları’nda da sona erdi. Peyami Safa Anaokulu ve General Zeki Doğan Anaokulu’nda karne heyecanı yaşandı. Okul öncesi eğitimlerini tamamlayan minikler ilk karnelerini öğretmenlerinin elinden aldı. Karnelerini alan minikler, kep atarak anaokulunu bitirmenin sevincini yaşadı. Veliler ise Mamak Belediyesi’ne ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başkan Murat Köse’den Miniklere “İyi Tatiller” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak Belediyesi olarak biz anaokullarımızla öğrencilerimizi okul öncesi eğitimle ilkokula hazırlıyoruz. Biliyoruz ki okul öncesi çok önemli. Bu yüzden anaokullarımızı açtık. Güzel bir eğitim öğretim dönemini daha geride bıraktık. Ben güzel yavrularımıza iyi tatiller diliyorum” dedi.
Mamak Belediyesi Peyami Safa ve General Zeki Doğan Anaokullarında minikler karnelerini aldı.

2022-2023 eğitim öğretim dönemi tüm yurtta olduğu gibi Mamak Belediyesi Yuvam Anaokulları’nda da sona erdi. Peyami Safa Anaokulu ve General Zeki Doğan Anaokulu’nda karne heyecanı yaşandı. Okul öncesi eğitimlerini tamamlayan minikler ilk karnelerini öğretmenlerinin elinden aldı. Karnelerini alan minikler, kep atarak anaokulunu bitirmenin sevincini yaşadı.

Veliler ise Mamak Belediyesi’ne ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Murat Köse’den Miniklere “İyi Tatiller”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “ Mamak Belediyesi olarak biz anaokullarımızla öğrencilerimizi okul öncesi eğitimle ilkokula hazırlıyoruz. Biliyoruz ki okul öncesi çok önemli. Bu yüzden anaokullarımızı açtık. Güzel bir eğitim öğretim dönemini daha geride bıraktık. Ben güzel yavrularımıza iyi tatiller diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.