Mamak. kültür / sanat şehri oldu… Tünel Sanat Merkezi açılıyor

Kültür-Sanat 31.10.2023 - 20:47, Güncelleme: 31.10.2023 - 20:47
 

Mamak. kültür / sanat şehri oldu… Tünel Sanat Merkezi açılıyor

Mamak Belediyesinin önemli projelerinden “Tünel Sanat Merkezi” 3 Kasım 2023 Cuma günü hizmete açılıyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Güzel Mamak’ımızın kültür sanat şehri olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
ANKHABER Mamak Belediyesinin prestij projelerinden “Tünel Sanat Merkezi” 3 Kasım 2023 Cuma günü hizmete açılıyor. İlçedeki kültür / sanat faaliyetlerini daha da arttıracak olan “Tünel Sanat Merkezi”, Başkan Murat Köse’nin 174 prestij projesi içinde yer alıyor. TÜNEL İDİ, SANAT MERKEZİ OLDU Şafaktepe Mahallesi’nde bulunan Osmanlı Devleti’nin son zamanlarında yapılan ve dekovil hattı olarak kullanılan tünel, sanat merkezine dönüştürüldü. Restorasyonu tamamlanan 8 metre genişliğinde 165 metre uzunluğundaki tarihi dekovil hattı bundan sonra kültür/sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak. ‘KÜLTÜR / SANAT ŞEHRİ MAMAK…’ Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, tarihi dar demiryolu hattı; dekovil hattının sanat merkezine dönüştürme fikri üzerine göreve geldiği günden bu yana çalıştıklarını belirterek şu değerlendirmede bulundu: “Sanat ve yaşam şehri Mamak diyerek çıktığımız bu yolda, Güzel Mamak’ımızın kültür sanat şehri olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhuriyet tarihimizin ilk konservatuarı Musiki Muallim Mektebi’mizi kültür ve sanat etkinliklerinin merkezi haline dönüştürdük. İnşallah Tünel Sanat Merkezi’miz de Başkentimizin sanat merkezi haline gelecek.”
Mamak Belediyesinin önemli projelerinden “Tünel Sanat Merkezi” 3 Kasım 2023 Cuma günü hizmete açılıyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Güzel Mamak’ımızın kültür sanat şehri olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

ANKHABER

Mamak Belediyesinin prestij projelerinden “Tünel Sanat Merkezi” 3 Kasım 2023 Cuma günü hizmete açılıyor.

İlçedeki kültür / sanat faaliyetlerini daha da arttıracak olan “Tünel Sanat Merkezi”, Başkan Murat Köse’nin 174 prestij projesi içinde yer alıyor.

TÜNEL İDİ, SANAT MERKEZİ OLDU

Şafaktepe Mahallesi’nde bulunan Osmanlı Devleti’nin son zamanlarında yapılan ve dekovil hattı olarak kullanılan tünel, sanat merkezine dönüştürüldü. Restorasyonu tamamlanan 8 metre genişliğinde 165 metre uzunluğundaki tarihi dekovil hattı bundan sonra kültür/sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

‘KÜLTÜR / SANAT ŞEHRİ MAMAK…’

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, tarihi dar demiryolu hattı; dekovil hattının sanat merkezine dönüştürme fikri üzerine göreve geldiği günden bu yana çalıştıklarını belirterek şu değerlendirmede bulundu:

“Sanat ve yaşam şehri Mamak diyerek çıktığımız bu yolda, Güzel Mamak’ımızın kültür sanat şehri olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhuriyet tarihimizin ilk konservatuarı Musiki Muallim Mektebi’mizi kültür ve sanat etkinliklerinin merkezi haline dönüştürdük. İnşallah Tünel Sanat Merkezi’miz de Başkentimizin sanat merkezi haline gelecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.