Mamak Belediyesi'nden spor tesislerine bakım ve yenileme

Spor Sahnesi (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 29.05.2024 - 11:06, Güncelleme: 29.05.2024 - 11:06
 

Mamak Belediyesi'nden spor tesislerine bakım ve yenileme

Ankara'da yaz tatilinin yaklaşmasıyla birlikte yerel yönetimlerin hazırlıkları da hız kazandı... Mamak Belediyesi, ilçedeki spor tesislerinin bakım ve yenileme çalışmalarına başladı. Tesislere hem sezonluk bakım yapılacak hem de çocuk ve gençlerin daha konforlu spor yapacakları alanlar oluşturulmuş olacak.
Mamak Belediyesi, ilçedeki spor tesislerine yönelik geniş kapsamlı bir bakım ve yenileme çalışması başlattı. Spor salonları, halı sahalar, yüzme havuzları ve şehir statları gibi tesislerin sezonluk bakımları yapılarak, gençlerin ve çocukların sportif faaliyetlere katılımını artırmayı amaçlıyor. Halı Sahalarda Yoğun Çalışmalar Mamak Belediyesi, yoğun kullanılan 9 halı sahada yenileme ve modernizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Karaağaç, Lalahan, Kayaş, Türközü, Kartaltepe, Akşemsettin, Mutlu-Ege, Misket ve Başak mahallelerindeki halı sahaların zemin altı ve zemin üstü suni çim halıları yenileniyor. Halı sahalar, yenileme çalışmalarının ardından hafta içi ve hafta sonu sabah 08.00-24.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Spor tesisleri, özel kulüpler ve bireysel talepler doğrultusunda günlük başvuru ve abonelik usulüyle kullanılabilecek. Spor Tesislerinde Geleceğin Şampiyonları Yetişiyor Mamak Belediyesi, spor tesisleri aracılığıyla gençleri spora teşvik etmeye devam ediyor. Belediye, Altıağaç-Karaağaç, Ekin ve Mamak Yüzme Havuzu gibi tesislerde yaz-kış hizmet vererek, sporun her mevsimde ulaşılabilir olmasını sağlıyor. Ayrıca Altınevler, Başak Gençlik ve Spor Merkezi ile Zirvekent Gençlik Merkezi de gençlere yönelik hizmetlerini sürdürüyor. Mamak'ta bulunan iki büyük futbol stadyumu, Mamak Şehir Stadı ve Lalahan Atatürk Stadı, süper lig ve 1. Lig maçlarına ev sahipliği yaparak, geleceğin yıldız futbolcularını yetiştiriyor. Adrenalin tutkunlarının buluşma noktası olan Macera Parkı ve Mutlu-Ege Millet Bahçesi içindeki tenis kortu da gençlerin eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor. Portatif Havuzlar ile Yaz Eğlencesi Mamak Belediyesi, yaz aylarında Durali Alıç, Kartaltepe, Şafaktepe, Mutlu-Ege, Altınevler ve Lalahan portatif havuzları ile çocuklara yüzme eğitimi veriyor. Bu tesisler, yaz boyunca çocukların serinleyip yüzme öğrenmelerine imkan tanıyor. Mamak Belediyesi, spor tesislerine yapılan yatırımlar hakkında, "Mamak’ı sporun merkezi haline getirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Gençlerimizin ve çocuklarımızın sporla iç içe olması, sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmeleri bizim önceliğimizdir. Spor tesislerimizle gurur duyuyoruz ve bu tesislerde geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için çalışıyoruz" ifadelerine yer verildi. Mamak Belediyesi, spor tesislerine yaptığı yatırımlar ve bakım çalışmalarıyla hem gençleri spora teşvik ediyor hem de ilçede spor kültürünü yaygınlaştırıyor.
Ankara'da yaz tatilinin yaklaşmasıyla birlikte yerel yönetimlerin hazırlıkları da hız kazandı... Mamak Belediyesi, ilçedeki spor tesislerinin bakım ve yenileme çalışmalarına başladı. Tesislere hem sezonluk bakım yapılacak hem de çocuk ve gençlerin daha konforlu spor yapacakları alanlar oluşturulmuş olacak.

Mamak Belediyesi, ilçedeki spor tesislerine yönelik geniş kapsamlı bir bakım ve yenileme çalışması başlattı. Spor salonları, halı sahalar, yüzme havuzları ve şehir statları gibi tesislerin sezonluk bakımları yapılarak, gençlerin ve çocukların sportif faaliyetlere katılımını artırmayı amaçlıyor.

Halı Sahalarda Yoğun Çalışmalar

Mamak Belediyesi, yoğun kullanılan 9 halı sahada yenileme ve modernizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Karaağaç, Lalahan, Kayaş, Türközü, Kartaltepe, Akşemsettin, Mutlu-Ege, Misket ve Başak mahallelerindeki halı sahaların zemin altı ve zemin üstü suni çim halıları yenileniyor. Halı sahalar, yenileme çalışmalarının ardından hafta içi ve hafta sonu sabah 08.00-24.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Spor tesisleri, özel kulüpler ve bireysel talepler doğrultusunda günlük başvuru ve abonelik usulüyle kullanılabilecek.

Spor Tesislerinde Geleceğin Şampiyonları Yetişiyor

Mamak Belediyesi, spor tesisleri aracılığıyla gençleri spora teşvik etmeye devam ediyor. Belediye, Altıağaç-Karaağaç, Ekin ve Mamak Yüzme Havuzu gibi tesislerde yaz-kış hizmet vererek, sporun her mevsimde ulaşılabilir olmasını sağlıyor. Ayrıca Altınevler, Başak Gençlik ve Spor Merkezi ile Zirvekent Gençlik Merkezi de gençlere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.

Mamak'ta bulunan iki büyük futbol stadyumu, Mamak Şehir Stadı ve Lalahan Atatürk Stadı, süper lig ve 1. Lig maçlarına ev sahipliği yaparak, geleceğin yıldız futbolcularını yetiştiriyor. Adrenalin tutkunlarının buluşma noktası olan Macera Parkı ve Mutlu-Ege Millet Bahçesi içindeki tenis kortu da gençlerin eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor.

Portatif Havuzlar ile Yaz Eğlencesi

Mamak Belediyesi, yaz aylarında Durali Alıç, Kartaltepe, Şafaktepe, Mutlu-Ege, Altınevler ve Lalahan portatif havuzları ile çocuklara yüzme eğitimi veriyor. Bu tesisler, yaz boyunca çocukların serinleyip yüzme öğrenmelerine imkan tanıyor.

Mamak Belediyesi, spor tesislerine yapılan yatırımlar hakkında, "Mamak’ı sporun merkezi haline getirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Gençlerimizin ve çocuklarımızın sporla iç içe olması, sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmeleri bizim önceliğimizdir. Spor tesislerimizle gurur duyuyoruz ve bu tesislerde geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için çalışıyoruz" ifadelerine yer verildi.

Mamak Belediyesi, spor tesislerine yaptığı yatırımlar ve bakım çalışmalarıyla hem gençleri spora teşvik ediyor hem de ilçede spor kültürünü yaygınlaştırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.