Mamak Belediyesi’nden Sinema Günleri

Kültür-Sanat 11.08.2023 - 10:21, Güncelleme: 11.08.2023 - 10:21
 

Mamak Belediyesi’nden Sinema Günleri

Altınevler Uyanık Kütüphanede miniklerin sinema keyfi görülmeye değerdi.
Mamak Belediyesi açtığı kütüphaneleri çok yönlü olarak tasarlamayı ihmal etmedi. Sinema, etkinlik salonları, atölyeleri ile kütüphaneler klasik kütüphane anlayışını geride bıraktı. Altınevler Uyanık Kütüphane’de Sinema Günleri kapsamında minikler, animosyon film izleyerek sinema keyfi yaşadı. Akranları ile buluşan minikler hem sinema keyfi yaşadı hem de “Mısırsız sinema olmaz” diyen Mamak Belediyesi’nin mısır ikramının tadına baktı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Sinema günü etkinliklerimiz çok seviliyor ve yakından takip ediliyor. Uyanık kütüphanelerimizde olsun aile merkezlerimizde olsun sinema günleri düzenliyor. Çocuklarımıza, kadınlarımıza ücretsiz sinema keyfi imkanı sunuyoruz. Üstelik mısırlar da bizden. Onlara filmin keyfini çıkarmak kalıyor” dedi.
Altınevler Uyanık Kütüphanede miniklerin sinema keyfi görülmeye değerdi.

Mamak Belediyesi açtığı kütüphaneleri çok yönlü olarak tasarlamayı ihmal etmedi. Sinema, etkinlik salonları, atölyeleri ile kütüphaneler klasik kütüphane anlayışını geride bıraktı. Altınevler Uyanık Kütüphane’de Sinema Günleri kapsamında minikler, animosyon film izleyerek sinema keyfi yaşadı. Akranları ile buluşan minikler hem sinema keyfi yaşadı hem de “Mısırsız sinema olmaz” diyen Mamak Belediyesi’nin mısır ikramının tadına baktı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Sinema günü etkinliklerimiz çok seviliyor ve yakından takip ediliyor. Uyanık kütüphanelerimizde olsun aile merkezlerimizde olsun sinema günleri düzenliyor. Çocuklarımıza, kadınlarımıza ücretsiz sinema keyfi imkanı sunuyoruz. Üstelik mısırlar da bizden. Onlara filmin keyfini çıkarmak kalıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.