Mamak Belediyesi’nden Psiko-Sosyal Destek

Sağlık 20.02.2023 - 19:58, Güncelleme: 20.02.2023 - 19:58
 

Mamak Belediyesi’nden Psiko-Sosyal Destek

Mamak Belediyesi bölgeye insani yardımlar ulaştırmaya devam ederken Başkent’te misafir edilen depremzedelerin psiko-sosyal destek ihtiyaçlarını da karşılıyor.
Türkiye'yi derin yasa boğan depremlerin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Mamak Belediyesi de bu çalışmalarını hem deprem bölgesinde hem de Mamak’ta yürütmeye devam ediyor. Depremden etkilenen şehirlerden Ankara’ya gelen depremzedelerin, barınma, giyinme ve gıda ihtiyaçlarını ilk günden bu yana büyük bir seferberlik ve başarılı bir koordinasyonla yürüten Mamak Belediyesi, çocukların psiko-sosyal destek ihtiyaçlarının karşılanması için de çaba sarf ediyor. Hidayet Türkoğlu ve Başak Spor Salonlarında oluşturulan oyun odaları ve psiko-sosyal destek alanları ile çocuklar eğlenerek sosyalleşiyor. “Yaraları sarmaya, kapatmaya çalışıyoruz” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Depremzedelerimiz için “tek yürek” olduk. Yapılan insani yardımların dışında özellikle depremzede çocuklarımız üzerinde açılan bu derin ve acı dolu yaraları sarmaya, kapatmaya çalışıyoruz. Mamak Belediyesi uzman kadrosu ve gönüllü ekipleri deprem bölgesinden Ankara’ya gelen çocuklarla yakından ilgileniyor. Oluşturduğumuz psiko-sosyal destek alanlarımız ve oyun odalarımızla onların yanındayız” diye konuştu.
Mamak Belediyesi bölgeye insani yardımlar ulaştırmaya devam ederken Başkent’te misafir edilen depremzedelerin psiko-sosyal destek ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Türkiye'yi derin yasa boğan depremlerin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Mamak Belediyesi de bu çalışmalarını hem deprem bölgesinde hem de Mamak’ta yürütmeye devam ediyor. Depremden etkilenen şehirlerden Ankara’ya gelen depremzedelerin, barınma, giyinme ve gıda ihtiyaçlarını ilk günden bu yana büyük bir seferberlik ve başarılı bir koordinasyonla yürüten Mamak Belediyesi, çocukların psiko-sosyal destek ihtiyaçlarının karşılanması için de çaba sarf ediyor.

Hidayet Türkoğlu ve Başak Spor Salonlarında oluşturulan oyun odaları ve psiko-sosyal destek alanları ile çocuklar eğlenerek sosyalleşiyor.

“Yaraları sarmaya, kapatmaya çalışıyoruz”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Depremzedelerimiz için “tek yürek” olduk. Yapılan insani yardımların dışında özellikle depremzede çocuklarımız üzerinde açılan bu derin ve acı dolu yaraları sarmaya, kapatmaya çalışıyoruz. Mamak Belediyesi uzman kadrosu ve gönüllü ekipleri deprem bölgesinden Ankara’ya gelen çocuklarla yakından ilgileniyor. Oluşturduğumuz psiko-sosyal destek alanlarımız ve oyun odalarımızla onların yanındayız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.