Mamak Belediyesi’nden Deprem Bölgesinde Temizlik

Yerel 16.02.2023 - 11:46, Güncelleme: 16.02.2023 - 11:46
 

Mamak Belediyesi’nden Deprem Bölgesinde Temizlik

Depremin ilk gününden itibaren bölgeye tüm imkanları ile çıkarma yapan Mamak Belediyesi, Hatay sokaklarında temizlik ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.
Mamak Belediyesi’nin Çevre Koruma ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hatay’da köşe bucak temizlik yaptı. Samandağ ilçesinde sokak temizliği ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştiren ekipler, yıkılan cam, beton parçalarını ortadan kaldırdı, çöpleri topladı, sokakları yıkadı. “Yürekli, gözü pek, cefakar, fedakar çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Depremin ilk gününden itibaren bölgeye bizimle birlikte gönüllü gelen Mamak Belediyesi personelimize, ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hatay’da enkaz kaldırma da yaptık, sokakları da temizledik, sıcak yemek dağıtımı da gerçekleştirdik. Yürekli, gözü pek, cefakar, fedakar çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Onlar Mamak Belediyemizin kahramanları… Allah hepsinden razı olsun” dedi.
Depremin ilk gününden itibaren bölgeye tüm imkanları ile çıkarma yapan Mamak Belediyesi, Hatay sokaklarında temizlik ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştirdi.

Mamak Belediyesi’nin Çevre Koruma ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hatay’da köşe bucak temizlik yaptı. Samandağ ilçesinde sokak temizliği ve dezenfekte çalışmaları gerçekleştiren ekipler, yıkılan cam, beton parçalarını ortadan kaldırdı, çöpleri topladı, sokakları yıkadı.

“Yürekli, gözü pek, cefakar, fedakar çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Depremin ilk gününden itibaren bölgeye bizimle birlikte gönüllü gelen Mamak Belediyesi personelimize, ekip arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hatay’da enkaz kaldırma da yaptık, sokakları da temizledik, sıcak yemek dağıtımı da gerçekleştirdik. Yürekli, gözü pek, cefakar, fedakar çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Onlar Mamak Belediyemizin kahramanları… Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.