Mamak Belediyesi Futbol Takımı’ndan Sevindirici Haber

Spor Sahnesi 25.07.2023 - 12:51, Güncelleme: 25.07.2023 - 12:51
 

Mamak Belediyesi Futbol Takımı’ndan Sevindirici Haber

Mamak Belediyesi Futbol Takımı Kamu Futbol Turnuvasında bir üst tura çıkmayı başardı.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen, kıyasıya rekabetin yaşandığı Kamu Futbol Turnuvası’nda mücadele eden Mamak Belediyesi Futbol Takımı taraftarının yüzünü güldürmeyi başardı. Sergilediği performansla adını bir üst tura yazdırmayı başaran Mamak Belediyesi Futbol Takımı, şampiyonluk için oynuyor.  Turnuvanın ilk turunda rakiplerini yenmeyi başaran Mamak Belediyesi Futbol Takımı son olarak ASKİ Genel Müdürlüğü ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-0 yenmeyi başaran Mamak Belediyesi Futbol Takımı, adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun kamu kurumları arası düzenlediği bu güzel turnuvada takımımızın başarıyı yakalaması bizi fazlasıyla mutlu etti. Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Mamak Belediyesi Futbol Takımı Kamu Futbol Turnuvasında bir üst tura çıkmayı başardı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen, kıyasıya rekabetin yaşandığı Kamu Futbol Turnuvası’nda mücadele eden Mamak Belediyesi Futbol Takımı taraftarının yüzünü güldürmeyi başardı. Sergilediği performansla adını bir üst tura yazdırmayı başaran Mamak Belediyesi Futbol Takımı, şampiyonluk için oynuyor. 

Turnuvanın ilk turunda rakiplerini yenmeyi başaran Mamak Belediyesi Futbol Takımı son olarak ASKİ Genel Müdürlüğü ile karşı karşıya geldi. Rakibini 3-0 yenmeyi başaran Mamak Belediyesi Futbol Takımı, adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun kamu kurumları arası düzenlediği bu güzel turnuvada takımımızın başarıyı yakalaması bizi fazlasıyla mutlu etti. Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.