Mamak Belediyesi, 40. Yaşını Muhteşem Kutladı

Güncel 07.12.2023 - 11:44, Güncelleme: 07.12.2023 - 11:45
 

Mamak Belediyesi, 40. Yaşını Muhteşem Kutladı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak’a Değer Katanlar Ödül Töreni”nin de gerçekleştirildiği 40. Yıl kutlamasında, daha yaşanır bir Mamak için çalıştıklarını söyledi.
ANKHABER Mamak Belediyesi’nin 40. Kuruluş Yılı, Musiki Muallim Mektebi’nde düzenlenen etkinlikle kutlandı. Programda, “Mamak’a Değer Katanlar Ödül Töreni” de gerçekleştirildi. Mutluluğu yüzünden okunan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sanatçıların da sahne aldığı programda yaptığı konuşmada, bugüne kadar ilçeye hizmet etmiş herkese teşekkür ederek, Mamak’ın daha yaşanır bir yer olması için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. MURAT KÖSE’NİN KONUŞMASI Antik çağlardan beri yerleşim merkezi olan Mamak’ın 1983 yılında ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Köse, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Mamak Belediyesi olarak 40'ıncı yılımızın içerisindeyiz. İnşallah nice yıllara diyorum. Bu vatanda bin yıldır varız. İnşallah ezanımız kıyamete kadar yankılansın bu topraklarda, bayrağımız kıyamete kadar dalgalansın, milletimiz kıyamete kadar var olsun ve devletimiz kıyamete kadar varlığını sürdürsün. Mamak’ımızın daha güzel bir ilçe olması noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eserlerimizi, hizmet ve gönül belediyeciliği anlayışıyla yapıyoruz. Mamak’ın her alanda gelişmesi, yaşanabilir bir şehre dönüşmesi noktasında aşk ile çalışıyoruz.” Mamak Belediye Başkanı Köse'nin konuşmasının ardından, “Mamak’a Değer Katanlar Ödül Töreni”ne geçildi. YOĞUN BİR KATILIM OLDU Törene Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Kazakistan Büyükelçisi Sapiyev Yerkebulan Onalbekuly,  çeşitli üniversitelerden akademisyenler, aralarında ANKHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dursun Erkılıç’ın da bulunduğu basın mensupları ve Mamaklılar katıldı.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak’a Değer Katanlar Ödül Töreni”nin de gerçekleştirildiği 40. Yıl kutlamasında, daha yaşanır bir Mamak için çalıştıklarını söyledi.

ANKHABER

Mamak Belediyesi’nin 40. Kuruluş Yılı, Musiki Muallim Mektebi’nde düzenlenen etkinlikle kutlandı. Programda, “Mamak’a Değer Katanlar Ödül Töreni” de gerçekleştirildi.

Mutluluğu yüzünden okunan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sanatçıların da sahne aldığı programda yaptığı konuşmada, bugüne kadar ilçeye hizmet etmiş herkese teşekkür ederek, Mamak’ın daha yaşanır bir yer olması için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

MURAT KÖSE’NİN KONUŞMASI

Antik çağlardan beri yerleşim merkezi olan Mamak’ın 1983 yılında ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Köse, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Mamak Belediyesi olarak 40'ıncı yılımızın içerisindeyiz. İnşallah nice yıllara diyorum. Bu vatanda bin yıldır varız. İnşallah ezanımız kıyamete kadar yankılansın bu topraklarda, bayrağımız kıyamete kadar dalgalansın, milletimiz kıyamete kadar var olsun ve devletimiz kıyamete kadar varlığını sürdürsün.

Mamak’ımızın daha güzel bir ilçe olması noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eserlerimizi, hizmet ve gönül belediyeciliği anlayışıyla yapıyoruz. Mamak’ın her alanda gelişmesi, yaşanabilir bir şehre dönüşmesi noktasında aşk ile çalışıyoruz.”

Mamak Belediye Başkanı Köse'nin konuşmasının ardından, “Mamak’a Değer Katanlar Ödül Töreni”ne geçildi.

YOĞUN BİR KATILIM OLDU

Törene Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Kazakistan Büyükelçisi Sapiyev Yerkebulan Onalbekuly,  çeşitli üniversitelerden akademisyenler, aralarında ANKHABER Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dursun Erkılıç’ın da bulunduğu basın mensupları ve Mamaklılar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.