Malatya Dayanışma Günleri'ne ziyaret

Ankara 14.04.2023 - 10:35, Güncelleme: 14.04.2023 - 10:35
 

Malatya Dayanışma Günleri'ne ziyaret

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ile Malatya Ticaret Odası Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu, Altınpark'taki Malatya Dayanışma Günleri'ni ziyaret etti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Malatya Dayanışma Günleri’, ANFA Altınpark Fuar Alanı’nda ziyarete açıldı. 20 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek olan fuarın konukları Malatya Ticaret Odası Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu ile Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz oldu. OĞUZHAN SADIKOĞLU'NDAN ANKARA KENT KONSEYİ ZİYARETİ Depremzede esnaf için Malatya Dayanışma Günleri’nin önemli olduğunu belirten Sadıkoğlu, Ankara Kent Konseyi’ni de ziyaret ederek gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da, ANFA Altınpark Fuar Alanı’nda Malatyalı esnafla bir araya geldi. Depremzede esnafa tek tek ‘hoş geldiniz’ diyen Yılmaz, hayırlı satışlar dileğinde bulundu.
Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ile Malatya Ticaret Odası Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu, Altınpark'taki Malatya Dayanışma Günleri'ni ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Malatya Dayanışma Günleri’, ANFA Altınpark Fuar Alanı’nda ziyarete açıldı. 20 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek olan fuarın konukları Malatya Ticaret Odası Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu ile Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz oldu.

OĞUZHAN SADIKOĞLU'NDAN ANKARA KENT KONSEYİ ZİYARETİ

Depremzede esnaf için Malatya Dayanışma Günleri’nin önemli olduğunu belirten Sadıkoğlu, Ankara Kent Konseyi’ni de ziyaret ederek gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da, ANFA Altınpark Fuar Alanı’nda Malatyalı esnafla bir araya geldi. Depremzede esnafa tek tek ‘hoş geldiniz’ diyen Yılmaz, hayırlı satışlar dileğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.