MAHMUT ARSLAN’DAN, ÖZ TAŞIMA-İŞ, ÖZ GIDA-İŞ VE ÖZ BÜRO-İŞ’E ZİYARET

Çalışma Hayatı 06.04.2023 - 22:29, Güncelleme: 06.04.2023 - 22:29
 

MAHMUT ARSLAN’DAN, ÖZ TAŞIMA-İŞ, ÖZ GIDA-İŞ VE ÖZ BÜRO-İŞ’E ZİYARET

ANKHABER / HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Konfederasyona bağlı Öz Taşıma-İş, Öz Gıda-İş ve Öz Büro-İş Sendikalarını ziyaret etti.
ÖZ TAŞIMA-İŞ ZİYARETİ…   Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Genel Başkan Arslan’a, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut da eşlik etti. Mahmut Arslan, Öz Taşıma-İş Sendikasının 5 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulu’nda  Genel Başkanlığa seçilen Mehmet Ali Kayabaşı ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı da HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.   ÖZ GIDA-İŞ ZİYARETİ…   HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Konfederasyona bağlı Öz Gıda-İş Sendikasını da ziyaret etti. Arslan ziyarette, Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette Genel Başkan Arslan’a, Öz Taşıma-İş ziyaretinde olduğu gibi HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut eşlik etti. Arslan, Öz Gıda-İş Sendikasının 11 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulu’nda  Genel Başkanlığa seçilen Halil Çukutli ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli de Mahmut Arslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette mevsimlik işçilere yönelik gerçekleştirilen son düzenlemelere ilişkin istişarelerde de bulunuldu.   ÖZ BÜRO-İŞ ZİYARETİ   Mahmut Arslan, Konfederasyona bağlı Öz Büro-İş Sendikasını da ziyaret ederek Genel Başkanı Baki Gülbaba ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Ziyarette, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut da hazır bulundu. Genel Başkan Arslan, HAK-İŞ olarak Öz Büro-İş Sendikasının sendikal mücadelesinde her daim dayanışma ve iş birliği içerisinde olacağımızı belirterek, işkolunun lider sendikası olması için Öz Büro-İş’e destek vermeye devam edeceğini söyledi. Öz Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba da “HAK-İŞ Konfederasyonumuzun ve Genel Başkanımızın verdiği emek mücadelesinin ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız, bu çerçevede HAK-İŞ Konfederasyonumuzu ve Genel Başkanımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
ANKHABER / HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Konfederasyona bağlı Öz Taşıma-İş, Öz Gıda-İş ve Öz Büro-İş Sendikalarını ziyaret etti.

ÖZ TAŞIMA-İŞ ZİYARETİ…

 

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Genel Başkan Arslan’a, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut da eşlik etti.

Mahmut Arslan, Öz Taşıma-İş Sendikasının 5 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurulu’nda  Genel Başkanlığa seçilen Mehmet Ali Kayabaşı ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Ali Kayabaşı da HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

ÖZ GIDA-İŞ ZİYARETİ…

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Konfederasyona bağlı Öz Gıda-İş Sendikasını da ziyaret etti. Arslan ziyarette, Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette Genel Başkan Arslan’a, Öz Taşıma-İş ziyaretinde olduğu gibi HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut eşlik etti.

Arslan, Öz Gıda-İş Sendikasının 11 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulu’nda  Genel Başkanlığa seçilen Halil Çukutli ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli de Mahmut Arslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette mevsimlik işçilere yönelik gerçekleştirilen son düzenlemelere ilişkin istişarelerde de bulunuldu.

 

ÖZ BÜRO-İŞ ZİYARETİ

 

Mahmut Arslan, Konfederasyona bağlı Öz Büro-İş Sendikasını da ziyaret ederek Genel Başkanı Baki Gülbaba ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü. Ziyarette, HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut da hazır bulundu.

Genel Başkan Arslan, HAK-İŞ olarak Öz Büro-İş Sendikasının sendikal mücadelesinde her daim dayanışma ve iş birliği içerisinde olacağımızı belirterek, işkolunun lider sendikası olması için Öz Büro-İş’e destek vermeye devam edeceğini söyledi.

Öz Büro-İş Sendikası Genel Başkanı Baki Gülbaba da “ HAK-İŞ Konfederasyonumuzun ve Genel Başkanımızın verdiği emek mücadelesinin ne kadar kıymetli olduğunun farkındayız, bu çerçevede HAK-İŞ Konfederasyonumuzu ve Genel Başkanımızı desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.