Mahmut Arslan: HAK-İŞ, depremzede üyelerine 260 Milyon TL (14 Milyon Dolar) destek sağladı

Çalışma Hayatı 11.06.2023 - 08:08, Güncelleme: 11.06.2023 - 08:08
 

Mahmut Arslan: HAK-İŞ, depremzede üyelerine 260 Milyon TL (14 Milyon Dolar) destek sağladı

Hak-iş’in Gaziantep’teki Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu ilk toplantısında konuşan Arslan, “15. Olağan Genel Kurulumuzdan aldığımız güçle, daha büyük ve güçlü bir HAK-İŞ ve Türkiye için yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz, mücadele edeceğiz” dedi.
HAK-İŞ Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulunun ilk toplantısı, Gaziantep’te “Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız, Geleceğimizi Birlikte İnşa Edeceğiz” temasıyla gerçekleştirildi. HAK-İŞ’in 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulunun ardından HAK-İŞ Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulunun toplantısı, Genel Başkan Mahmut Arslan başkanlığında Gaziantep’te toplandı. Toplantıya Genel Başkan Mahmut Arslan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Yunus Değirmenci, Devlet Sert, Halil Çukutli ve Mehmet Ali Kayabaşı ile Disiplin Kurulu Başkanı Ömer Yılmaz, Raportörü Vedat Böke, Üyesi Zekeriya Koca, Denetleme Kurulu Başkanı Rafi Ay, Raportörü Fatma Zengin, Üyesi Metin Özben; HAK-İŞ Genel Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Halil Özdemir, Murat Ünal, Metin Atan, Canan İşbilen, Mehmet Akif Karadeniz; HAK-İŞ Genel Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri Celal Yıldız, Alper Erkaya, Tuba Gülpembelioğlu; HAK-İŞ Genel Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri Nilgün Doğan, Bayram Altun, Adnan Gürsoy ve Genel Sekreter Eda Akbulut katıldı. Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulun üyelere, teşkilata ve çalışma hayatına hayırlı olması dileğinde bulunarak, HAK-İŞ’in deprem bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmalara ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Arslan, "HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, deprem bölgesindeki üyelerimize yönelik yaklaşık 260 Milyon Türk Lirası, yani 14 Milyon Dolarlık bir destek sağladık. Ancak bütün bu desteklere rağmen bölgedeki sorunların devasa sorun olması sebebiyle, ülkemizin bütün imkanları seferber edilse bile bunlarla mücadelenin ne kadar zor olduğunun farkındayız. Bugün de burada, bir kez daha unutmayacağımızı, unutturmayacağımızı ve yaralarımızı birlikte sarmak için çalışacağımızı ifade ediyoruz" dedi.  Arslan, “15. Olağan Genel Kurulumuzdan aldığımız güçle, daha büyük ve güçlü bir HAK-İŞ ve Türkiye için yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz, mücadele edeceğiz” dedi.
Hak-iş’in Gaziantep’teki Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu ilk toplantısında konuşan Arslan, “15. Olağan Genel Kurulumuzdan aldığımız güçle, daha büyük ve güçlü bir HAK-İŞ ve Türkiye için yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz, mücadele edeceğiz” dedi.

HAK-İŞ Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulunun ilk toplantısı, Gaziantep’te “Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız, Geleceğimizi Birlikte İnşa Edeceğiz” temasıyla gerçekleştirildi.

HAK-İŞ’in 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulunun ardından HAK-İŞ Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulunun toplantısı, Genel Başkan Mahmut Arslan başkanlığında Gaziantep’te toplandı.

Toplantıya Genel Başkan Mahmut Arslan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Yunus Değirmenci, Devlet Sert, Halil Çukutli ve Mehmet Ali Kayabaşı ile Disiplin Kurulu Başkanı Ömer Yılmaz, Raportörü Vedat Böke, Üyesi Zekeriya Koca, Denetleme Kurulu Başkanı Rafi Ay, Raportörü Fatma Zengin, Üyesi Metin Özben; HAK-İŞ Genel Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Halil Özdemir, Murat Ünal, Metin Atan, Canan İşbilen, Mehmet Akif Karadeniz; HAK-İŞ Genel Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri Celal Yıldız, Alper Erkaya, Tuba Gülpembelioğlu; HAK-İŞ Genel Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri Nilgün Doğan, Bayram Altun, Adnan Gürsoy ve Genel Sekreter Eda Akbulut katıldı.

Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulun üyelere, teşkilata ve çalışma hayatına hayırlı olması dileğinde bulunarak, HAK-İŞ’in deprem bölgesinde gerçekleştirdiği çalışmalara ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Arslan, " HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, deprem bölgesindeki üyelerimize yönelik yaklaşık 260 Milyon Türk Lirası, yani 14 Milyon Dolarlık bir destek sağladık. Ancak bütün bu desteklere rağmen bölgedeki sorunların devasa sorun olması sebebiyle, ülkemizin bütün imkanları seferber edilse bile bunlarla mücadelenin ne kadar zor olduğunun farkındayız. Bugün de burada, bir kez daha unutmayacağımızı, unutturmayacağımızı ve yaralarımızı birlikte sarmak için çalışacağımızı ifade ediyoruz" dedi. 

Arslan, “15. Olağan Genel Kurulumuzdan aldığımız güçle, daha büyük ve güçlü bir HAK-İŞ ve Türkiye için yolumuza emin adımlarla yürüyeceğiz, mücadele edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.