MADRİGAL HAYRANLARI ANITPARK’I DOLDURDU

Güncel 22.09.2022 - 12:45, Güncelleme: 22.09.2022 - 12:45
 

MADRİGAL HAYRANLARI ANITPARK’I DOLDURDU

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ne ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Konserler kapsamında Anıtpark’ta son dönemde adından sıkça söz ettiren ve gençlerin çok sevdiği alternatif rock grubu Madrigal hayranlarıyla buluştu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Yaz Konserleri’, eylül ayında da aralıksız devam ediyor. Başkentin soğuyan havasına rağmen devam eden konserler kapsamında, son dönemlerde adından sıkça söz ettiren ve gençlerin çok sevdiği alternatif rock müzik grubu Madrigal, sevenleriyle buluştu. “ANKARA’DA OLMAK ÇOK KEYİFLİ” Geçtiğimiz günlerde Selda Bağcan, Ece Seçkin, Soner Sarıkabadayı ve Fettah Can gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, Anıtpark’ta da özelikle gençlerin severek dinlediği Madrigal’i ağırladı. Anıtpark’ta gerçekleşen ve özellikle gençlerin ilgi gösterdiği konserle ilgili grup üyeleri şunları söyledi: -Kaan Alıcı: “Ankara’da olmak çok keyifli… O nedenle çok heyecanlıyız. Şimdiden herkese iyi seyirler.” -Ceyhun Kaan Karakaş: “Herkese iyi seyirler diliyorum. Umarım güzel bir konser bekliyor bizi.” -Sanlı Akgün: “Ailemde seyircilerin içinde o yüzden ben de aşırı heyecanlıyım. Herkese iyi eğlenceler diliyorum.” -Anıl Erdem Cevizci: “İyi eğlenceler diliyorum bende herkese. Güzel bir konser olacak.” -Burak Emir Kamacı: “Heyecanlıyız herkese iyi eğlenceler.” Konser sırasında olduğu kadar öncesinde alanda çalan şarkılara da hep bir ağızdan eşlik ederek, unutulmaz dakikalar yaşayan Madrigal hayranları ise şöyle konuştu: -Elif Ay: “Çok heyecanlıyım. Madrigal konserini heyecanla bekliyordum. Madrigal’in şarkılarına eşlik etmek için heyecanlıyım.” -Seda Öşür: “Çok heyecanlıyım burada olmaktan. Büyükşehirin düzenlediği birçok konsere katıldım. Eğlenceli zaman geçiriyoruz.” -Seval Sever: “İlk defa grubun konserine geliyorum. Sanatçıyı canlı dinleme şansı yakaladım. Atmosfer çok güzel… Ücretsiz olması da bizim için avantaj. Arkadaşlarımla beraber eğleniyoruz.”  
Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri’ne ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Konserler kapsamında Anıtpark’ta son dönemde adından sıkça söz ettiren ve gençlerin çok sevdiği alternatif rock grubu Madrigal hayranlarıyla buluştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Yaz Konserleri’, eylül ayında da aralıksız devam ediyor.

Başkentin soğuyan havasına rağmen devam eden konserler kapsamında, son dönemlerde adından sıkça söz ettiren ve gençlerin çok sevdiği alternatif rock müzik grubu Madrigal, sevenleriyle buluştu.

“ANKARA’DA OLMAK ÇOK KEYİFLİ”

Geçtiğimiz günlerde Selda Bağcan, Ece Seçkin, Soner Sarıkabadayı ve Fettah Can gibi pek çok ünlü ismi ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, Anıtpark’ta da özelikle gençlerin severek dinlediği Madrigal’i ağırladı.

Anıtpark’ta gerçekleşen ve özellikle gençlerin ilgi gösterdiği konserle ilgili grup üyeleri şunları söyledi:

-Kaan Alıcı: “Ankara’da olmak çok keyifli… O nedenle çok heyecanlıyız. Şimdiden herkese iyi seyirler.”

-Ceyhun Kaan Karakaş: “Herkese iyi seyirler diliyorum. Umarım güzel bir konser bekliyor bizi.”

-Sanlı Akgün: “Ailemde seyircilerin içinde o yüzden ben de aşırı heyecanlıyım. Herkese iyi eğlenceler diliyorum.”

-Anıl Erdem Cevizci: “İyi eğlenceler diliyorum bende herkese. Güzel bir konser olacak.”

-Burak Emir Kamacı: “Heyecanlıyız herkese iyi eğlenceler.”

Konser sırasında olduğu kadar öncesinde alanda çalan şarkılara da hep bir ağızdan eşlik ederek, unutulmaz dakikalar yaşayan Madrigal hayranları ise şöyle konuştu:

-Elif Ay: “Çok heyecanlıyım. Madrigal konserini heyecanla bekliyordum. Madrigal’in şarkılarına eşlik etmek için heyecanlıyım.”

-Seda Öşür: “Çok heyecanlıyım burada olmaktan. Büyükşehirin düzenlediği birçok konsere katıldım. Eğlenceli zaman geçiriyoruz.”

-Seval Sever: “İlk defa grubun konserine geliyorum. Sanatçıyı canlı dinleme şansı yakaladım. Atmosfer çok güzel… Ücretsiz olması da bizim için avantaj. Arkadaşlarımla beraber eğleniyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.