Londra’daki 18. Avrupa Kalite Zirvesi muhteşemdi

Ekonomi 22.03.2023 - 20:16, Güncelleme: 22.03.2023 - 20:16
 

Londra’daki 18. Avrupa Kalite Zirvesi muhteşemdi

Londra Military Clup’ta saat 13.00’de başlayan 18. Avrupa Kalite Zirvesi, Türkiye’den ve İngiltere’den, sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerini bir araya getirdi.
Bu yıl 18’cisi düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi Lobın Internatıonal Başkanı Fahri Ustaoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Londra Southwark Belediye Başkanı Sunil Chopra konuşmasında; “Türkiye - İngiltere ilişkilerinin tarihi bir geçmişi vardır. İngiltere olarak Türkiye’nin güçlenmesi için her türlü çabaya vermeye hazırız. Türk yatırımcıları ve iş adamlarını Londra’ya bekliyoruz” dedi. Zirveye katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise “Belediyeciliğe yeni bir vizyon, yeni bir bakış açısı getirdik. Tarım ve hayvancılık alanında hem yatırımlara teşvik ettik hem de örnek işletmeleri kendi bünyemizde kurarak bölge istihdamına destek sağladık” diye konuştu Daha önce İstanbul, Brüksel, Frankfurt, Saraybosna, Belgrad, Paris ve Amsterdam gibi başkentlerde düzenlenen “Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi” bu yıl ki temasını “Kalite Vizyonu, ArGe, İnovasyon ve Hizmet Kalitesi” olarak belirledi. Dünyadaki ekonomik gelişmelerin tartışıldığı toplantıda kendi alanında başarılı olan kişi kurum ve kuruluşlara plaket verildi. Zirveye katılan bazı isimler: -Southwark Belediye Başkanı - Sunil Chopra - Londra Chingford Muhafazakar Parti Meclis üyesi - Sazıment Palta - Imre -Havada, karada ve deniz enlere ulaşan İlk kadın- Vanessa O’Brien -Londra Diplomatlar Birliği Başkanı - Pascale Rearte -KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın özel temsilcisi - Okyay Sadıkoğlu -Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı - Ekrem Yüce -Honduras Büyükelçisi - Ivan Romero -Tratos Group Ceosu- Dr. Maurico Bragagni -Sinbo yönetim kurulu başkanı - Mehmet Demir -V Club EvArsa Yönetim Kurulu Başkanı - Bülent Öztürk -Nova Arsa Yönetim Kurulu Başkanı - Turgay Kolcuoğlu -Global Business Management dernek başkanı - Nuri Bulgurcu -Ramsey Yönetim Kurulu Üyesi - Bilal Gür -Karali Çay yönetim kurulu başkanı - Mustafa Karali -Turkish Press gazetesi genel yayın yönetmeni - İsmail karakaş -İngiltere Türk Kadınlar Birliği Başkanı - Dr.Seyyare Beyzade -Avrupa Haırtransplant yönetim kurulu üyesi - Mehmet Güçlü -Alfa Invesment UK partner - Dr Necip Uludağ ve Lobın Internatıonal Yönetim kurulu Üyesi Fehim Ustaoğlu zirveye katılan isimler arasındaydı.
Londra Military Clup’ta saat 13.00’de başlayan 18. Avrupa Kalite Zirvesi, Türkiye’den ve İngiltere’den, sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerini bir araya getirdi.

Bu yıl 18’cisi düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi Lobın Internatıonal Başkanı Fahri Ustaoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Londra Southwark Belediye Başkanı Sunil Chopra konuşmasında; “Türkiye - İngiltere ilişkilerinin tarihi bir geçmişi vardır. İngiltere olarak Türkiye’nin güçlenmesi için her türlü çabaya vermeye hazırız. Türk yatırımcıları ve iş adamlarını Londra’ya bekliyoruz” dedi.

Zirveye katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise “Belediyeciliğe yeni bir vizyon, yeni bir bakış açısı getirdik. Tarım ve hayvancılık alanında hem yatırımlara teşvik ettik hem de örnek işletmeleri kendi bünyemizde kurarak bölge istihdamına destek sağladık” diye konuştu

Daha önce İstanbul, Brüksel, Frankfurt, Saraybosna, Belgrad, Paris ve Amsterdam gibi başkentlerde düzenlenen “Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi” bu yıl ki temasını “Kalite Vizyonu, ArGe, İnovasyon ve Hizmet Kalitesi” olarak belirledi.

Dünyadaki ekonomik gelişmelerin tartışıldığı toplantıda kendi alanında başarılı olan kişi kurum ve kuruluşlara plaket verildi.

Zirveye katılan bazı isimler:

-Southwark Belediye Başkanı - Sunil Chopra

- Londra Chingford Muhafazakar Parti Meclis üyesi - Sazıment Palta - Imre

-Havada, karada ve deniz enlere ulaşan İlk kadın- Vanessa O’Brien

-Londra Diplomatlar Birliği Başkanı - Pascale Rearte

-KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın özel temsilcisi - Okyay Sadıkoğlu

-Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı - Ekrem Yüce

-Honduras Büyükelçisi - Ivan Romero

-Tratos Group Ceosu- Dr. Maurico Bragagni

-Sinbo yönetim kurulu başkanı - Mehmet Demir

-V Club EvArsa Yönetim Kurulu Başkanı - Bülent Öztürk

-Nova Arsa Yönetim Kurulu Başkanı - Turgay Kolcuoğlu

-Global Business Management dernek başkanı - Nuri Bulgurcu

-Ramsey Yönetim Kurulu Üyesi - Bilal Gür

-Karali Çay yönetim kurulu başkanı - Mustafa Karali

-Turkish Press gazetesi genel yayın yönetmeni - İsmail karakaş

-İngiltere Türk Kadınlar Birliği Başkanı - Dr.Seyyare Beyzade

-Avrupa Haırtransplant yönetim kurulu üyesi - Mehmet Güçlü

-Alfa Invesment UK partner - Dr Necip Uludağ ve Lobın Internatıonal Yönetim kurulu Üyesi Fehim Ustaoğlu zirveye katılan isimler arasındaydı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.