Lobin International 18. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi Londra’da yapılacak

Ekonomi 28.11.2022 - 12:21, Güncelleme: 28.11.2022 - 12:21
 

Lobin International 18. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi Londra’da yapılacak

Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, şahıslara ve firmalara Zirvede buluşma çağrısında bulundu.
ANKHABER Lobin International, iş dünyasının yıldızlarını bir kez daha buluşturuyor. Daha önce İstanbul, Brüksel, Frankfurt, Saraybosna, Belgrad, Paris, Amsterdam gibi dünyanın önde gelen kentlerinde düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi 20 Şubat 2023’te Londra’da gerçekleştirilecek. USTAOĞLU’NUN DAVETİ Türkiye'nin önde gelen sanayici ve iş insanlarının bilgi, birikim ve deneyimlerini paylaşacağı zirveyle ilgili çağrıda bulunan Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, şahısların ve firmaların Zirvede buluşmaya davet etti.   SİZ DE YERİNİZİ ALIN Ustaoğlu, çağrısında, “İş dünyasının yıldızları 20 Şubat’ta Londra’da bir araya geliyor.  Siz de hemen yerinizi alın! Program detayları ve katılım konusunda bizi arayabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.
Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, şahıslara ve firmalara Zirvede buluşma çağrısında bulundu.

ANKHABER

Lobin International, iş dünyasının yıldızlarını bir kez daha buluşturuyor. Daha önce İstanbul, Brüksel, Frankfurt, Saraybosna, Belgrad, Paris, Amsterdam gibi dünyanın önde gelen kentlerinde düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi 20 Şubat 2023’te Londra’da gerçekleştirilecek.

USTAOĞLU’NUN DAVETİ

Türkiye'nin önde gelen sanayici ve iş insanlarının

bilgi, birikim ve deneyimlerini paylaşacağı zirveyle ilgili çağrıda bulunan Lobin International Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ustaoğlu, şahısların ve firmaların Zirvede buluşmaya davet etti.

 

SİZ DE YERİNİZİ ALIN

Ustaoğlu, çağrısında, “İş dünyasının yıldızları 20 Şubat’ta Londra’da bir araya geliyor.  Siz de hemen yerinizi alın! Program detayları ve katılım konusunda bizi arayabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.