Kuvayı Milliye haftası başladı

Yerel 16.05.2024 - 23:06, Güncelleme: 16.05.2024 - 23:06
 

Kuvayı Milliye haftası başladı

Ankara Balıkesirliler Derneği yine dev Türk Bayrağı astı…
ANKHABER Ankara Balıkesirliler Derneği her ulusal bayramda yaptığı gibi Dernek Genel Merkezinin bulunduğu Sağlık 1 sokağa dev Türk bayrağı astı. Kuvayı Milliye’nin Başşehri Balıkesir'de işgale karşı ilk toplanma ve okuma yurdunda daha sonra Alaca Mescidde toplanmalara bağlı olarak her 16 Mayıs'ta Kuvayı Milliye haftası kutlandığını belirten Dernek Başkanı Servet Camgöz, “Biz de Ankara Balıkesirliler Derneği olarak şanlı dev bayrağımızı saygıyla gururla dalgalandırıyoruz” dedi. Öğrencilerin de destekleriyle bugün bayraklarını astıklarını belirten Camgöz, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun” dedi. Camgöz, 18 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te tüm üyelerini, hemşehrilerini Atatürk’ü ziyaret için Anıtkabir'e çağırdı.  
Ankara Balıkesirliler Derneği yine dev Türk Bayrağı astı…

ANKHABER

Ankara Balıkesirliler Derneği her ulusal bayramda yaptığı gibi Dernek Genel Merkezinin bulunduğu Sağlık 1 sokağa dev Türk bayrağı astı.

Kuvayı Milliye’nin Başşehri Balıkesir'de işgale karşı ilk toplanma ve okuma yurdunda daha sonra Alaca Mescidde toplanmalara bağlı olarak her 16 Mayıs'ta Kuvayı Milliye haftası kutlandığını belirten Dernek Başkanı Servet Camgöz, “Biz de Ankara Balıkesirliler Derneği olarak şanlı dev bayrağımızı saygıyla gururla dalgalandırıyoruz” dedi.

Öğrencilerin de destekleriyle bugün bayraklarını astıklarını belirten Camgöz, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun” dedi.

Camgöz, 18 Mayıs Pazar günü saat 15.00’te tüm üyelerini, hemşehrilerini Atatürk’ü ziyaret için Anıtkabir'e çağırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.