Kütüphanede Resim Şenliği

Kültür-Sanat 11.08.2022 - 14:17, Güncelleme: 11.08.2022 - 14:17
 

Kütüphanede Resim Şenliği

Mamak Belediyesi kütüphaneleriyle, bebek kütüphaneleriyle yaz kış demeden hizmet etmeye devam ediyor.
Eğitimde parlayan yıldız Mamak Belediyesi, bugüne kadar 19 kütüphane ve 2 bebek kütüphanesini hayata geçirdi. Kütüphaneler sadece kitap bilgi desteği sunmuyor. Çeşitlik etkinlik ve faaliyetlerle Mamak kütüphaneleri birer kültür sanat yuvasına dönüşüyor. Yeşilbayır Bebek Kütüphanesi’nde Resim Şenliği yapıldı. Çocuklar aldılar ellerine sulu boyalarını kütüphane bahçesinde hayal dünyalarını çizdiler. Resim şenliğine katılan miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Kütüphanelerimiz sadece bilgi değil, çocuklarımız için birer kültür sanat yuvası haline dönüştü. Düzenlediğimiz etkinliklerle faaliyetlerle çocuklarımızı bir araya getiriyor, onların kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetler yapıyoruz. Geleceğimiz için çalışıyor, onlar için üretiyoruz” dedi.
Mamak Belediyesi kütüphaneleriyle, bebek kütüphaneleriyle yaz kış demeden hizmet etmeye devam ediyor.

Eğitimde parlayan yıldız Mamak Belediyesi, bugüne kadar 19 kütüphane ve 2 bebek kütüphanesini hayata geçirdi. Kütüphaneler sadece kitap bilgi desteği sunmuyor. Çeşitlik etkinlik ve faaliyetlerle Mamak kütüphaneleri birer kültür sanat yuvasına dönüşüyor.

Yeşilbayır Bebek Kütüphanesi’nde Resim Şenliği yapıldı. Çocuklar aldılar ellerine sulu boyalarını kütüphane bahçesinde hayal dünyalarını çizdiler. Resim şenliğine katılan miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Kütüphanelerimiz sadece bilgi değil, çocuklarımız için birer kültür sanat yuvası haline dönüştü. Düzenlediğimiz etkinliklerle faaliyetlerle çocuklarımızı bir araya getiriyor, onların kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetler yapıyoruz. Geleceğimiz için çalışıyor, onlar için üretiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.