Kütüphanede Kukla Var

Kültür-Sanat 09.11.2023 - 10:43, Güncelleme: 09.11.2023 - 10:43
 

Kütüphanede Kukla Var

Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor.
Çocuklara yönelik kültür ve sanat atölyeleri düzenleyen Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde bu kez vantrolog gösterisi yapıldı. Minikler, düzenlenen gösteriye büyük ilgi gösterdi. Vantrolog Sevil Arslan, ukulele eşliğnde kukla gösterisi sergiledi. Şarkılara eşlik eden, kukla gösterisi ile kahkahalar atan minikler, mutluluklarını gizleyemedi. Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci de miniklerle vantrolog gösterisini izledi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak’ta üç bebek ve çocuk kütüphanemiz var. Kütüphanelerimizde atölyeler, etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Tüm gayretimiz çocuklarımızın yüzünü güldürmek, onları büyürken sağlıklı gelişimlerini desteklemek” dedi.
Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde birbirinden güzel etkinlikler düzenleniyor.

Çocuklara yönelik kültür ve sanat atölyeleri düzenleyen Yeşilbayır Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde bu kez vantrolog gösterisi yapıldı. Minikler, düzenlenen gösteriye büyük ilgi gösterdi. Vantrolog Sevil Arslan, ukulele eşliğnde kukla gösterisi sergiledi.

Şarkılara eşlik eden, kukla gösterisi ile kahkahalar atan minikler, mutluluklarını gizleyemedi. Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci de miniklerle vantrolog gösterisini izledi.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Mamak’ta üç bebek ve çocuk kütüphanemiz var. Kütüphanelerimizde atölyeler, etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızın kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Tüm gayretimiz çocuklarımızın yüzünü güldürmek, onları büyürken sağlıklı gelişimlerini desteklemek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.