Kütüphane Dostu Belediye: Mamak

Kültür-Sanat 20.04.2023 - 11:34, Güncelleme: 20.04.2023 - 11:34
 

Kütüphane Dostu Belediye: Mamak

21. Uyanık Kütüphanenin resmi açılışı yapıldı.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 4 yılda “önce kitap, önce okumak” düşüncesi ile Mamak’ı kütüphane şehri yapmak için büyük bir çaba gösterdi. Mamak’ın dört bir yanını kütüphanelerle örmek isteyen Başkan Murat Köse, uyanık kütüphaneleri bir bir açmaya devam ediyor. 21. uyanık kütüphane de büyük bir katılımla hizmete açıldı. Açılışa Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl de katıldı. “Kütüphane dostu belediye unvanına yakışır bir şekilde hareket etmeye çalışıyoruz” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Musiki Muallim Mektebi Uyanık Kütüphanemizin Güzel Mamak’ımıza Güzel Öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Başta gençlerimiz ve çocuklarımız olmak üzere, bütün Mamaklılara bir kütüphane daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrin inşasına verdiğimiz özenin daha fazlasını nesillerimizin ihyası için göstermeye çalışıyoruz. 21 kütüphaneden birisi aslında burası. Kütüphane dostu belediye unvanına yakışır bir şekilde hareket etmeye çalışıyoruz. Bilgiyi, kültürü, medeniyeti bugüne aktaran kütüphaneleri artık bir kütüphaneler şehri olarak tanınan Mamak’ta daha da yaygınlaştırıyoruz” dedi.
21. Uyanık Kütüphanenin resmi açılışı yapıldı.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, 4 yılda “önce kitap, önce okumak” düşüncesi ile Mamak’ı kütüphane şehri yapmak için büyük bir çaba gösterdi. Mamak’ın dört bir yanını kütüphanelerle örmek isteyen Başkan Murat Köse, uyanık kütüphaneleri bir bir açmaya devam ediyor. 21. uyanık kütüphane de büyük bir katılımla hizmete açıldı.

Açılışa Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl de katıldı.

Kütüphane dostu belediye unvanına yakışır bir şekilde hareket etmeye çalışıyoruz”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Musiki Muallim Mektebi Uyanık Kütüphanemizin Güzel Mamak’ımıza Güzel Öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Başta gençlerimiz ve çocuklarımız olmak üzere, bütün Mamaklılara bir kütüphane daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrin inşasına verdiğimiz özenin daha fazlasını nesillerimizin ihyası için göstermeye çalışıyoruz. 21 kütüphaneden birisi aslında burası. Kütüphane dostu belediye unvanına yakışır bir şekilde hareket etmeye çalışıyoruz. Bilgiyi, kültürü, medeniyeti bugüne aktaran kütüphaneleri artık bir kütüphaneler şehri olarak tanınan Mamak’ta daha da yaygınlaştırıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.