Kürşat Bacanlı, DP’den Milletvekili Aday Adayı

07.04.2023 - 13:38, Güncelleme: 07.04.2023 - 13:38
 

Kürşat Bacanlı, DP’den Milletvekili Aday Adayı

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimiyle ilgili süreç devam ederken, milletvekili olabilmek için siyasi partilere yapılan aday adaylığı müracaatları da tamamlandı. Partiler aday listelerini YSK’ya teslim etmeye başladı.
Milletvekili aday adayları arasında birbirinden kıymetli isimler bulunuyor. Bunlardan biri de bürokrasi, siyaset ve sivil toplum alanında deneyimleriyle öne çıkan Türk Standartları Enstitüsü’nde 22 yıldır çeşitli kademelerde görev yapan Kürşat Bacanlı oldu. Kürşat Bacanlı, TBMM’de 28. Dönem milletvekili olabilmek için Demokrat Parti’den Aday Adayı oldu. 1972 yılında Yozgat’ta doğan Kürşat Bacanlı, Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Adalet MYO ve Kamu Yönetimi Mezunu Ülkü Ocakları’nda 1992 – 1994 Akdeniz Bölge Kurucu Başkanlığı ve 2000 – 2001 arasında Ankara Çankaya Ve Gölbaşı Bölge Başkanlıklarında bulundu. Türk Ocakları Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Kürşat Bacanlı halen; - Yozgatlılar Vakfı (YOBİDAV) Yönetim Kurulu Üyesi - Çankaya Yozgatlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi -Keçiören Yozgatlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak sivil toplum kuruluşlarında görev yapmaktadır. 2001’den bu yana Türk Standardları Enstitüsünde 22 yıl görev yaptı. - 2012 2015; Afyon-Uşak Bölge Müdürlüğü  -2017-2023; Ankara-Çankırı –Kırıkkale Ve Yurtdışı Bölge Müdürlükleri ile OHAL döneminde deprem bölgemiz olan Hatay ili sorumluluğunu da yürüttü. MHP Kurucu Genel Başkanı Alpaslan Türkeş’in 1980 sonrası ilk özel eğitim grubu öğrencisi olan Kürşat Bacanlı 26. ve 27 Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde MHP’den Aday Adayı olmuştu. Halen TBMM’de 28. Dönem Milletvekili olabilmek için Demokrat Parti’den Milletvekili Aday Adayıdır.
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimiyle ilgili süreç devam ederken, milletvekili olabilmek için siyasi partilere yapılan aday adaylığı müracaatları da tamamlandı. Partiler aday listelerini YSK’ya teslim etmeye başladı.

Milletvekili aday adayları arasında birbirinden kıymetli isimler bulunuyor. Bunlardan biri de bürokrasi, siyaset ve sivil toplum alanında deneyimleriyle öne çıkan Türk Standartları Enstitüsü’nde 22 yıldır çeşitli kademelerde görev yapan Kürşat Bacanlı oldu.

Kürşat Bacanlı, TBMM’de 28. Dönem milletvekili olabilmek için Demokrat Parti’den Aday Adayı oldu.

1972 yılında Yozgat’ta doğan Kürşat Bacanlı, Süleyman Demirel Üniversitesi İnşaat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Adalet MYO ve Kamu Yönetimi Mezunu

Ülkü Ocakları’nda 1992 – 1994 Akdeniz Bölge Kurucu Başkanlığı ve 2000 – 2001 arasında Ankara Çankaya Ve Gölbaşı Bölge Başkanlıklarında bulundu.

Türk Ocakları Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Kürşat Bacanlı halen;

- Yozgatlılar Vakfı (YOBİDAV) Yönetim Kurulu Üyesi

- Çankaya Yozgatlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi

-Keçiören Yozgatlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi

olarak sivil toplum kuruluşlarında görev yapmaktadır.

2001’den bu yana Türk Standardları Enstitüsünde 22 yıl görev yaptı.

- 2012 2015; Afyon-Uşak Bölge Müdürlüğü

 -2017-2023; Ankara-Çankırı –Kırıkkale Ve Yurtdışı Bölge Müdürlükleri ile OHAL döneminde deprem bölgemiz olan Hatay ili sorumluluğunu da yürüttü.
MHP Kurucu Genel Başkanı Alpaslan Türkeş’in 1980 sonrası ilk özel eğitim grubu öğrencisi olan Kürşat Bacanlı 26. ve 27 Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde MHP’den Aday Adayı olmuştu. Halen TBMM’de 28. Dönem Milletvekili olabilmek için Demokrat Parti’den Milletvekili Aday Adayıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.