Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Emin Antik Sanat Merkezi’nde

Kültür-Sanat 12.10.2022 - 00:30, Güncelleme: 12.10.2022 - 00:30
 

Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Emin Antik Sanat Merkezi’nde

Bakan Ersoy, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında Festival paydaşı olan Emin Antik Sanat Merkezindeydi.
ANKHABER Başkent Ankara’nın önemli kültür/sanat mekanlarından biri olan Emin Antik Sanat Merkezi, Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ağırladı. Bakan Ersoy, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında Festival paydaşı olan Emin Antik Sanat Merkezini ziyaret etti. Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy, Emin Antik Sanat Merkezi’ndeki 19. Şefik Bursalı Resim Yarışma Sergisini gezerken, Sanat Merkezinin sahibi genç girişimci Emin Can Terzioğlu da kendisine eşlik etti. Terzioğlu, Emin Antik Sanat Merkezi’nin çalışmaları konusunda Bakan Ersoy’u bilgilendirdi.
Bakan Ersoy, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında Festival paydaşı olan Emin Antik Sanat Merkezindeydi.

ANKHABER

Başkent Ankara’nın önemli kültür/sanat mekanlarından biri olan Emin Antik Sanat Merkezi, Kültür Ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ağırladı.

Bakan Ersoy, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında Festival paydaşı olan Emin Antik Sanat Merkezini ziyaret etti.

Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy, Emin Antik Sanat Merkezi’ndeki 19. Şefik Bursalı Resim Yarışma Sergisini gezerken, Sanat Merkezinin sahibi genç girişimci Emin Can Terzioğlu da kendisine eşlik etti.

Terzioğlu, Emin Antik Sanat Merkezi’nin çalışmaları konusunda Bakan Ersoy’u bilgilendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.