Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Çocuklara Ziyaret

Yerel 05.12.2022 - 12:58, Güncelleme: 05.12.2022 - 12:58
 

Köpeklerin Saldırısına Uğrayan Çocuklara Ziyaret

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, başıboş köpek saldırıları ile yaralanan çocukları ziyaret etti.
Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuklar, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye saldırı anını anlattı, korku ve endişelerini paylaştı. Aileler de Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’den saldırgan sokak köpeklerinden dolayı sokakların güvensiz olduğunu söyledi. “İnsanlarımız Sokakta Güvenle Gezebilmeli” Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “İnsanlarımız sokaklarda, köpek korkusu olmadan, ısırılma endişesi olmadan güvenle gezebilmeli. Sokaktaki canlar da aç susuz gezerek mutsuz bir hayat sürmesin. Özellikle hayvanseverler, sokak köpeği sahiplensin ki köpekler acıktığında susadığında sahipleri onu beslesin, onunla oynasın, güzel vakit geçirsin” diye yazdı. Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak köpekleri konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bin 200 hayvan kapasiteli Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Merkezi’nde, patili dostlarımızın bakım ve tedavileri sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılıyor.
Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, başıboş köpek saldırıları ile yaralanan çocukları ziyaret etti.

Sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan çocuklar, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye saldırı anını anlattı, korku ve endişelerini paylaştı. Aileler de Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’den saldırgan sokak köpeklerinden dolayı sokakların güvensiz olduğunu söyledi.

“İnsanlarımız Sokakta Güvenle Gezebilmeli”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “İnsanlarımız sokaklarda, köpek korkusu olmadan, ısırılma endişesi olmadan güvenle gezebilmeli. Sokaktaki canlar da aç susuz gezerek mutsuz bir hayat sürmesin. Özellikle hayvanseverler, sokak köpeği sahiplensin ki köpekler acıktığında susadığında sahipleri onu beslesin, onunla oynasın, güzel vakit geçirsin” diye yazdı.

Mamak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak köpekleri konusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bin 200 hayvan kapasiteli Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Merkezi’nde, patili dostlarımızın bakım ve tedavileri sağlıklı ve güvenli bir şekilde yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.