KONUT-SEN’in İzmir çıkarması

Yerel 04.11.2022 - 13:18, Güncelleme: 04.11.2022 - 13:18
 

KONUT-SEN’in İzmir çıkarması

Konut Görevlileri Sendikası Genel Başkanı Uğur Gözel, Hukuk Müşavirlerinden Avukat Celil Güler, Avukat Duygu Kahraman Akgül, Konut-Sen İzmir İl Başkanı Ömer Ökdemli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda üyeler ve meslektaşlarla bir araya geldi.
ANKHABER Her geçen gün daha da büyüyen Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN), İzmir’de de güçlü bir yapılanma ve önemli projelerle gündemde. İzmir’in deprem gerçeği son yaşanan sarsıntıyla bir kez daha yürekleri ağza getirirken, kısa süre önce, Genel Başkan Uğur Gözel başkanlığındaki heyet, Ankara’da Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirilen ve konut görevlilerinin depremle ilgili eğitim almasını sağlayan çalışmanın İzmir’de de yapılması önerisini Büyükşehir Belediyesine götürerek görüşmelerde bulunmuş; ziyaret edilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in onayını almıştı. Çok önemli bir buluşma daha KONUT-SEN’in İzmir’deki faaliyeti bununla da kalmadı, örgütlenme anlamında ‘İzmir Çıkarması’ denebilecek bir toplantı gerçekleştirildi. Konut Görevlileri Sendikası Genel Başkanı Uğur Gözel, Hukuk Müşavirlerinden Avukat Celil Güler, Avukat Duygu Kahraman Akgül,  Konut-Sen İzmir İl Başkanı Ömer Ökdemli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda üyeler ve meslektaşlarla bir araya gelerek sorunlar ve çözüm yolları üzerine değerlendirmelerde bulundu. KONUT-SEN daha da güçlenecek Genel Başkan Gözel, toplantıyı değerlendirirken, “Çok verimli bir buluşma oldu. Hem yeni üyeler yaparak birlikte hareket etme hem de daha güçlü bir sendika olma yolunda fikir birliğine vardık” dedi.
Konut Görevlileri Sendikası Genel Başkanı Uğur Gözel, Hukuk Müşavirlerinden Avukat Celil Güler, Avukat Duygu Kahraman Akgül, Konut-Sen İzmir İl Başkanı Ömer Ökdemli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda üyeler ve meslektaşlarla bir araya geldi.

ANKHABER

Her geçen gün daha da büyüyen Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN), İzmir’de de güçlü bir yapılanma ve önemli projelerle gündemde.

İzmir’in deprem gerçeği son yaşanan sarsıntıyla bir kez daha yürekleri ağza getirirken, kısa süre önce, Genel Başkan Uğur Gözel başkanlığındaki heyet, Ankara’da Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirilen ve konut görevlilerinin depremle ilgili eğitim almasını sağlayan çalışmanın İzmir’de de yapılması önerisini Büyükşehir Belediyesine götürerek görüşmelerde bulunmuş; ziyaret edilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in onayını almıştı.

Çok önemli bir buluşma daha

KONUT-SEN’in İzmir’deki faaliyeti bununla da kalmadı, örgütlenme anlamında ‘İzmir Çıkarması’ denebilecek bir toplantı gerçekleştirildi.

Konut Görevlileri Sendikası Genel Başkanı Uğur Gözel, Hukuk Müşavirlerinden Avukat Celil Güler, Avukat Duygu Kahraman Akgül,  Konut-Sen İzmir İl Başkanı Ömer Ökdemli ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda üyeler ve meslektaşlarla bir araya gelerek sorunlar ve çözüm yolları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

KONUT-SEN daha da güçlenecek

Genel Başkan Gözel, toplantıyı değerlendirirken, “Çok verimli bir buluşma oldu. Hem yeni üyeler yaparak birlikte hareket etme hem de daha güçlü bir sendika olma yolunda fikir birliğine vardık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.