KONUT-SEN’e milletvekili ziyareti

Yerel 14.12.2022 - 22:29, Güncelleme: 14.12.2022 - 22:29
 

KONUT-SEN’e milletvekili ziyareti

Ankara Milletvekilleri Nevzat Ceylan, Hacı Turan ve beraberindeki heyet, KONUT-SEN Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Uğur Gözel’den faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
ANKHABER Son dönemde üyeleri ve sektör çalışanları adanı önemli faaliyetlere, görüşmelere ve projelere imza atan Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN), Genel Başkan Uğur Gözel başkanlığında ziyaretlerini devam ettirirken, sendikaya ziyaretler de sürüyor. Son olarak milletvekili ziyaretleri gerçekleştirilirken, Genel Başkan Uğur Gözel şu değerlendirmede bulundu: “Apartman Görevlilerinin sorun sıkıntı ve çözüm yollarını görüşmek üzere bizleri ziyarete gelen Ankara Milletvekillerimiz Sayın Nevzat Ceylan, Sayın Hacı Turan, Sayın Asuman Erdoğan ve Ankara İl Başkan Yardımcısı Sayın Nagehan Akbaba'ya nazik ziyaretleri, samimi sohbetleri ve üyelerimizin sorunlarına gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederiz. Saygıdeğer konuklarımızın ilgisi bizlere güç ve moral verdi. Sağ olsunlar.” Ziyaret sırasında Genel Başkan Uğur Gözel’in yanında sendika yöneticileri, hukuk danışmanları ve üyeler de yer aldı.
Ankara Milletvekilleri Nevzat Ceylan, Hacı Turan ve beraberindeki heyet, KONUT-SEN Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Uğur Gözel’den faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

ANKHABER

Son dönemde üyeleri ve sektör çalışanları adanı önemli faaliyetlere, görüşmelere ve projelere imza atan Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN), Genel Başkan Uğur Gözel başkanlığında ziyaretlerini devam ettirirken, sendikaya ziyaretler de sürüyor.

Son olarak milletvekili ziyaretleri gerçekleştirilirken, Genel Başkan Uğur Gözel şu değerlendirmede bulundu:

“Apartman Görevlilerinin sorun sıkıntı ve çözüm yollarını görüşmek üzere bizleri ziyarete gelen Ankara Milletvekillerimiz Sayın Nevzat Ceylan, Sayın Hacı Turan, Sayın Asuman Erdoğan ve Ankara İl Başkan Yardımcısı Sayın Nagehan Akbaba'ya nazik ziyaretleri, samimi sohbetleri ve üyelerimizin sorunlarına gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederiz. Saygıdeğer konuklarımızın ilgisi bizlere güç ve moral verdi. Sağ olsunlar.”

Ziyaret sırasında Genel Başkan Uğur Gözel’in yanında sendika yöneticileri, hukuk danışmanları ve üyeler de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.