KONUT-SEN’den Engelli Merkezi’ne ziyaret

Yerel 28.04.2023 - 11:11, Güncelleme: 28.04.2023 - 11:23
 

KONUT-SEN’den Engelli Merkezi’ne ziyaret

KONUT-SEN, Genel Başkan Uğur Gözel, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ni ziyaret etti.
ANKHABER Çalışma hayatı içinde faaliyet gösterilmesi en zorlu iş kolunda üyelerinin hakkını, hukukunu korumak için mücadele eden KONUT-SEN, Genel Başkan Uğur Gözel ve Yönetim Kurulu üyelerinin çabasıyla her geçen gün büyüyor. Uğur Gözel ve ekibi, sendikal faaliyetin yanında sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilere de önem veriyor. Bu çerçevede, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirildi. UĞUR GÖZEL: YANINZDAYIZ Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan ile görüşen KONUT-SEN Genel Başkanı Uğur Gözel, kendilerine her türlü desteği vereceklerini belirterek çalışmalarında başarı diledi. ALİ DAŞDAN TEŞEKKÜR ETTİ Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezimize ziyarette bulunan KONUT-SEN Genel Başkanı Uğur Gözel ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Camiamız açısından bu tür ziyaretler çok önemli. Faydalı bir görüşme oldu. Engellilerle ilgili çalışmalarda yanımızda olacaklarını belirttiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor sendikal çalışmalarında başarı diliyorum.”
KONUT-SEN, Genel Başkan Uğur Gözel, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ni ziyaret etti.

ANKHABER

Çalışma hayatı içinde faaliyet gösterilmesi en zorlu iş kolunda üyelerinin hakkını, hukukunu korumak için mücadele eden KONUT-SEN, Genel Başkan Uğur Gözel ve Yönetim Kurulu üyelerinin çabasıyla her geçen gün büyüyor.

Uğur Gözel ve ekibi, sendikal faaliyetin yanında sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilere de önem veriyor.

Bu çerçevede, Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi’ne bir ziyaret gerçekleştirildi.

UĞUR GÖZEL: YANINZDAYIZ

Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan ile görüşen KONUT-SEN Genel Başkanı Uğur Gözel, kendilerine her türlü desteği vereceklerini belirterek çalışmalarında başarı diledi.

ALİ DAŞDAN TEŞEKKÜR ETTİ

Engelli Danışma Merkezi Sorumlusu Ali Daştan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Yıldırım Beyazıt Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi Engelli Danışma Merkezimize ziyarette bulunan KONUT-SEN Genel Başkanı Uğur Gözel ve arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Camiamız açısından bu tür ziyaretler çok önemli. Faydalı bir görüşme oldu. Engellilerle ilgili çalışmalarda yanımızda olacaklarını belirttiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor sendikal çalışmalarında başarı diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.