KONUT-SEN ile AKK ortaklaşa proje gerçekleştirecek

Yerel 22.12.2022 - 23:11, Güncelleme: 22.12.2022 - 23:11
 

KONUT-SEN ile AKK ortaklaşa proje gerçekleştirecek

Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN) Genel Başkanı Uğur Gözel, Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaretinin ardından, ‘güzel haberlerimizi bekleyin’ mesajı verdi.
ANKHABER Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN) Genel Başkanı Uğur Gözel’in ziyaretleri devam ediyor. Başkent Ankara ve diğer illerde yaptığı görüşmelerde üyeleriyle ilgili çok önemli hak/hukuk mesajları veren ve destek gören Uğur Gözel, son olarak Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti. Sendikanın Hukuk Danışmanı Duygu Kahraman Akgül ile birlikte Ankara Kent Konseyi Başkanı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Uğur Gözel, şu değerlendirmede bulundu: “Ankara Kent Konseyi Başkanı Sayın Halil İbrahim Yılmaz'ı ziyaret ederek birlikte gerçekleştirilebilecek projeler hakkında bilgi alış verişinde bulunulduk. Misafirperverliği, samimi sohbeti ve değerli fikirleri için teşekkür ederiz.” KONUT-SEN Genel Başkanı Uğur Gözel, sözlerinin sonuna, “Güzel haberlerimizi bekleyin” diyerek kısa sürede önemli gelişmeler yaşanabileceğinin müjdesini verdi.
Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN) Genel Başkanı Uğur Gözel, Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaretinin ardından, ‘güzel haberlerimizi bekleyin’ mesajı verdi.

ANKHABER

Konut Görevlileri Sendikası (KONUT-SEN) Genel Başkanı Uğur Gözel’in ziyaretleri devam ediyor.

Başkent Ankara ve diğer illerde yaptığı görüşmelerde üyeleriyle ilgili çok önemli hak/hukuk mesajları veren ve destek gören Uğur Gözel, son olarak Ankara Kent Konseyi Başkanı ve ATO Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti.

Sendikanın Hukuk Danışmanı Duygu Kahraman Akgül ile birlikte Ankara Kent Konseyi Başkanı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunan Uğur Gözel, şu değerlendirmede bulundu:

“Ankara Kent Konseyi Başkanı Sayın Halil İbrahim Yılmaz'ı ziyaret ederek birlikte gerçekleştirilebilecek projeler hakkında bilgi alış verişinde bulunulduk.

Misafirperverliği, samimi sohbeti ve değerli fikirleri için teşekkür ederiz.”

KONUT-SEN Genel Başkanı Uğur Gözel, sözlerinin sonuna, “Güzel haberlerimizi bekleyin” diyerek kısa sürede önemli gelişmeler yaşanabileceğinin müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.