KONTEYNER KENTE ÇOCUK PARKI

Yerel 08.06.2023 - 12:43, Güncelleme: 08.06.2023 - 12:43
 

KONTEYNER KENTE ÇOCUK PARKI

Altındağ Belediyesi, Osmaniye’de depremzede çocuklar için konteyner kente çocuk parkı kurdu.
Altındağ’dan Osmaniye’ye sevgi dolu yardım eli uzanmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi’nin destekleriyle Osmaniye’ye kurulan konteyner kent, depremzedelerin yüzünü güldürdü. Tamamı Altındağ Belediyesi işçileri tarafından, Altındağ’daki atölyelerde üretilen 135 konteyner ev, kısa sürede Osmaniye’de yerini aldı. Bölgeye sadece konteyner göndermekle kalmayan Altındağ Belediyesi, orada yepyeni bir de yaşam alanı oluşturdu. “YÜZLERİ GÜLDÜREBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE…” Bölgeye 135 konteyner evden oluşan bir mahalle kurduklarını söyleyen Başkan Asım Balcı “135 ev, 135 depremzede ailemizin yeni yuvası oldu. Bölgeye çocuklarımız için oyun parkı, halkımız için yürüyüş yolları ve yeşil alan da kazandırdık. Adeta bir mahalle oluşturduk. Çocuklarımızın yüzü gülsün, vatandaşlarımız ise hayata daha hızlı adapte olsunlar istedik. Osmaniyeli kardeşlerimizin yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize…” ifadelerini kullandı. DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK Başkan Balcı “Bölgede Osmaniye Valimiz Sayın Erdinç Yılmaz incelemelerde bulunduk. Osmaniyeli kardeşlerimiz konteyner evlerden, çocuklarımız ise oyun alanından çok memnun… Burada yetişkinler için de yürüyüş yolları ve dinlenme alanları oluşturduk. Bölgeye elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.
Altındağ Belediyesi, Osmaniye’de depremzede çocuklar için konteyner kente çocuk parkı kurdu.

Altındağ’dan Osmaniye’ye sevgi dolu yardım eli uzanmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi’nin destekleriyle Osmaniye’ye kurulan konteyner kent, depremzedelerin yüzünü güldürdü. Tamamı Altındağ Belediyesi işçileri tarafından, Altındağ’daki atölyelerde üretilen 135 konteyner ev, kısa sürede Osmaniye’de yerini aldı. Bölgeye sadece konteyner göndermekle kalmayan Altındağ Belediyesi, orada yepyeni bir de yaşam alanı oluşturdu.

“YÜZLERİ GÜLDÜREBİLDİYSEK NE MUTLU BİZE…”

Bölgeye 135 konteyner evden oluşan bir mahalle kurduklarını söyleyen Başkan Asım Balcı “135 ev, 135 depremzede ailemizin yeni yuvası oldu. Bölgeye çocuklarımız için oyun parkı, halkımız için yürüyüş yolları ve yeşil alan da kazandırdık. Adeta bir mahalle oluşturduk. Çocuklarımızın yüzü gülsün, vatandaşlarımız ise hayata daha hızlı adapte olsunlar istedik. Osmaniyeli kardeşlerimizin yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize…” ifadelerini kullandı.

DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Başkan Balcı “Bölgede Osmaniye Valimiz Sayın Erdinç Yılmaz incelemelerde bulunduk. Osmaniyeli kardeşlerimiz konteyner evlerden, çocuklarımız ise oyun alanından çok memnun… Burada yetişkinler için de yürüyüş yolları ve dinlenme alanları oluşturduk. Bölgeye elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.