''Kendi Hikayeni Anlat'' Karma Resim Sergisi Bursa Fetih Müzesi'nde Açıldı

Kültür-Sanat 29.02.2024 - 19:42, Güncelleme: 29.02.2024 - 19:42
 

''Kendi Hikayeni Anlat'' Karma Resim Sergisi Bursa Fetih Müzesi'nde Açıldı

Sema KUMRULU / Bursa Panorama 1326 Fetih Müzesi'nde, 27 Şubat Dünya Ressamlar Günü'nde ''Kendi Hikayeni Anlat'' karma resim sergisi gerçekleşti.
    Küratörlüğünü Ece Arman ve Pervin Özen'in yaptığı ''Kendi Hikayeni Anlat'' temalı resim sergisinde, 39 sanatçının farklı teknikler kullanarak yaptığı eserleri sergilendi.     Küratör Ece Arman sergiyle ilgili olarak; ''Son altı yıldır arkadaşım Ressam Pervin Özen ile birlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için Türkiye'nin çeşitli illerinde karma sergiler düzenledik. Bu yıl da bu anlamlı sergi için Bursa Panorama 1326 Fetih Müzesi'ni seçtik. Sergimizin teması kadınlarımız ve duyguları, buna uygun olarak da sergimize ''Kendi Hikayeni Anlat'' adını verdik. Türkiye'nin farklı illerinden katılan sanatçılarımızın eserlerini sanatseverlerle buluşturduk. Bize sergi yapma imkanı sunan, Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa Dündar ve Panorama 1326 Fetih Müzesi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.     Sergide, Alev DEMİRKESEN, Ani ÖZSOLAK, Armen PAPUÇÇİYAN, Ayşe DELİER, Ayşegül ÖZDEMİR, Bahar CANKATAR, Birgül SÖZER, Binnur ÖZKAN, Cahide TOPALOĞLU, Çiğdem YAKUT, Fatma ÖZENDİM, Feriha ALDOĞAN, Filiz TÜRKSOY, Füsun BALBINAR, Füsun TOLUNAY, Güler ÇİMER, Hülya ATAÖZDEN, Hülya ÇOLAKLAR, İnci K. GÜNDOĞAN, İrem ÖZÜPAK, Meltem AKSAY, Nazan SIDALI, Nazmiye K. ALKAYA, NED Kamile ŞENTÜRK, Nihal DALMAZGİL, Nur GÜRAY, Nurcan HAVUÇGİL, Pervin BÜLBÜL, Pervin ÖZEN, Rabia BIDI, Rubeyda ERMAN, Seçil KARTOPU, Selma GOV, Sevcan BİRGÖREN, Sırma KAFALI, Şaziye ÖLÇER, Tülin TÜRKAR, Vildan ÖZKAN  ve Yıldız  DİNÇER  eserleriyle  yer aldı.     Bursalı sanatseverler 6 Mart 2024 tarihine kadar gezebilirler.     Anlamlı sergilere imza atan Ece Arman ile Pervin Özen'i ve katılan tüm sanatçılarımızı kutluyorum.
Sema KUMRULU / Bursa Panorama 1326 Fetih Müzesi'nde, 27 Şubat Dünya Ressamlar Günü'nde ''Kendi Hikayeni Anlat'' karma resim sergisi gerçekleşti.

    Küratörlüğünü Ece Arman ve Pervin Özen'in yaptığı ''Kendi Hikayeni Anlat'' temalı resim sergisinde, 39 sanatçının farklı teknikler kullanarak yaptığı eserleri sergilendi.

    Küratör Ece Arman sergiyle ilgili olarak; ''Son altı yıldır arkadaşım Ressam Pervin Özen ile birlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için Türkiye'nin çeşitli illerinde karma sergiler düzenledik. Bu yıl da bu anlamlı sergi için Bursa Panorama 1326 Fetih Müzesi'ni seçtik. Sergimizin teması kadınlarımız ve duyguları, buna uygun olarak da sergimize ''Kendi Hikayeni Anlat'' adını verdik. Türkiye'nin farklı illerinden katılan sanatçılarımızın eserlerini sanatseverlerle buluşturduk. Bize sergi yapma imkanı sunan, Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa Dündar ve Panorama 1326 Fetih Müzesi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

    Sergide, Alev DEMİRKESEN, Ani ÖZSOLAK, Armen PAPUÇÇİYAN, Ayşe DELİER, Ayşegül ÖZDEMİR, Bahar CANKATAR, Birgül SÖZER, Binnur ÖZKAN, Cahide TOPALOĞLU, Çiğdem YAKUT, Fatma ÖZENDİM, Feriha ALDOĞAN, Filiz TÜRKSOY, Füsun BALBINAR, Füsun TOLUNAY, Güler ÇİMER, Hülya ATAÖZDEN, Hülya ÇOLAKLAR, İnci K. GÜNDOĞAN, İrem ÖZÜPAK, Meltem AKSAY, Nazan SIDALI, Nazmiye K. ALKAYA, NED Kamile ŞENTÜRK, Nihal DALMAZGİL, Nur GÜRAY, Nurcan HAVUÇGİL, Pervin BÜLBÜL, Pervin ÖZEN, Rabia BIDI, Rubeyda ERMAN, Seçil KARTOPU, Selma GOV, Sevcan BİRGÖREN, Sırma KAFALI, Şaziye ÖLÇER, Tülin TÜRKAR, Vildan ÖZKAN  ve Yıldız  DİNÇER  eserleriyle  yer aldı.

    Bursalı sanatseverler 6 Mart 2024 tarihine kadar gezebilirler.

    Anlamlı sergilere imza atan Ece Arman ile Pervin Özen'i ve katılan tüm sanatçılarımızı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.