Kenan Nuhut toprağa verildi

Güncel 20.06.2023 - 21:17, Güncelleme: 20.06.2023 - 21:17
 

Kenan Nuhut toprağa verildi

ANKHABER Siyaset, spor ve bürokrasi dünyamızın sevilen, sayılan ismi, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Kenan Nuhut toprağa verildi.
Yakalandığı amansız hastalıktan uzun süredir kurtulamayan Kenan Nuhut, Ankara'da hayatını kaybetmesinin ardından düzenlenen cenaze töreninin ardından Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazı öncesinde Halter Federasyonu salonunda bir tören düzenlendi. Törene spor dünyasından kalabalık bir katılım oldu. Karşıyaka Mezarlığındaki cenaze törenine ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Nuhut'un ailesi ve yakınları katıldı.
ANKHABER Siyaset, spor ve bürokrasi dünyamızın sevilen, sayılan ismi, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Kenan Nuhut toprağa verildi.

Yakalandığı amansız hastalıktan uzun süredir kurtulamayan Kenan Nuhut, Ankara'da hayatını kaybetmesinin ardından düzenlenen cenaze töreninin ardından Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazı öncesinde Halter Federasyonu salonunda bir tören düzenlendi. Törene spor dünyasından kalabalık bir katılım oldu.

Karşıyaka Mezarlığındaki cenaze törenine ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Nuhut'un ailesi ve yakınları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.