Keçiören’deki Abdulhakim Arvasi Ortaokulu’nda sıfır atık başarısı

Güncel 03.11.2022 - 19:49, Güncelleme: 03.11.2022 - 19:49
 

Keçiören’deki Abdulhakim Arvasi Ortaokulu’nda sıfır atık başarısı

Okulda yürütülen sıfır atık kapsamında eski sıra ve masalar öğrencilerin faydalanacağı araç gereçlere dönüştürülüyor…
ANKHABER Ankara Keçiören’deki Abdulhakim Arvasi Orta Okulu, yürüttüğü ‘SIFIR ATIK’ uygulaması kapsamında büyük bir başarıya imza attı. Bu yolla okula büyük kazanımlar sağlandı. Abdulhakim Arvasi Ortaokulu Müdürü Fatma Oğuz, ANKHABER’e yaptığı değerlendirmede, “Okulumuzda sıfır atık kapsamında eski sıra ve masaları dönüştürüyoruz” dedi. Fatma Oğuz şunları söyledi: “Öğretmenlerimiz Süleyman Akbaş ve Orhan Alkan, satın almak istesek maliyeti 30.000 TL’yi bulacak 2 tenis masasını geri dönüşüm uygulamasıyla okulumuza kazandırdı. Bu çerçevedeki uygulamalarımız ve geri dönüşüm kapsamında çalışmalarımız devam edecek. Bunun diğer okullar ve meslektaşlarımız için örnek bir çalışma olacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”
Okulda yürütülen sıfır atık kapsamında eski sıra ve masalar öğrencilerin faydalanacağı araç gereçlere dönüştürülüyor…

ANKHABER

Ankara Keçiören’deki Abdulhakim Arvasi Orta Okulu, yürüttüğü ‘SIFIR ATIK’ uygulaması kapsamında büyük bir başarıya imza attı.

Bu yolla okula büyük kazanımlar sağlandı.

Abdulhakim Arvasi Ortaokulu Müdürü Fatma Oğuz, ANKHABER’e yaptığı değerlendirmede, “Okulumuzda sıfır atık kapsamında eski sıra ve masaları dönüştürüyoruz” dedi.

Fatma Oğuz şunları söyledi:

“Öğretmenlerimiz Süleyman Akbaş ve Orhan Alkan, satın almak istesek maliyeti 30.000 TL’yi bulacak 2 tenis masasını geri dönüşüm uygulamasıyla okulumuza kazandırdı.

Bu çerçevedeki uygulamalarımız ve geri dönüşüm kapsamında çalışmalarımız devam edecek. Bunun diğer okullar ve meslektaşlarımız için örnek bir çalışma olacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.