Keçiören’de Yozgatlılar için Aytaç Bingöl ile yeni dönem

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2021 - 16:56, Güncelleme: 21.01.2021 - 16:56
 

Keçiören’de Yozgatlılar için Aytaç Bingöl ile yeni dönem

Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanı olan Aytaç Bingöl, hem daha önce dile getirdiği birlik, vurgusunu güçlendirdi hem de pandemi sonrası yoğun etkinlik müjdesi verdi. ANKHABER Ankara’da faaliyet gösteren Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanlığına Aytaç Bingöl seçildi. Bingöl, seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada birlik ve dayanışma mesajları verdi. Birlik söylemleri Ankara’da en örgütlü hemşehri derneklerine sahip olan Yozgatlılar, Keçiören’de yeni bir sürece girdi. Tüm Yozgatlıları kucaklama ve birlikte yol alma ilkesiyle hareket eden Aytaç Bingöl, Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanı olduktan sonra, daha önce dile getirdiği Birlik, beraberlik söylemlerini daha da güçlendirdi. Sorumluluk bilinci Üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde olduklarını belirten Aytaç Bingöl, “Kapısı herkese açık Dernek olacağız. Kimseye karşı bir ayrımcılık olmayacak. Tüm hemşerilerimizi kucaklayacağız. Böylesine huzurlu bir ortamda yürüteceğimiz faaliyetler yerini bulacak, hedefine varacaktır. Tüm hemşehrilerimizi bizimle birlikte olmaya çağırıyorum.” dedi. Pandemi sonrası… Pandemi sonrasına dair değerlendirmelerde de bulunan Bingöl şunları söyledi: “2020 yılı koronavirüs pandemisi yüzünden kayıp bir yıl oldu. Aşılama çalışmalarıyla kısa süre içinde normal hayata döneriz inşallah. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte, oluşacak güzel ve sağlıklı bir ortamda 2021’i en verimli şekilde değerlendirmeyi planlıyoruz. Allah’ın izniyle hemşerilerimize faydalı olacak işlere imza atmak istiyoruz. Bize inanan, güvenen ve destek olan başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.” Kapımız hep açık Yeni çalışma döneminde ‘birlikten kuvvet doğar’ ilkesinin gereklerini yerine getireceklerini ve Ankara’da, Keçiören’de kalabalık bir nüfusa sahip olan Yozgatlıları her yönden destekleyip yardımcı olacaklarını belirten Aytaç Bingöl, son olarak şu mesajları verdi: “Bizler Yozgat sevdalısı insanlarız. Benim Yozgat’a ve Yozgatlıya olan sevgimi herkes bilir. Keçiören’deki Yozgatlı kardeşlerimizi, hemşehrilerimizi hayal ettiğim birlik ve dayanışma ortamına kavuşturursam aşamayacağımız engel kalmaz. Allah bizi utandırmasın, fitne, fesat peşinde olanlara fırsat vermesin. Çok iyi bir ekibimiz var. Keçiören’de Yozgatlının sesini en iyi şekilde duyuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kapımız herkese açıktır ve her zaman sonuna kadar açık kalacaktır. Yeni dönem tüm hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.

Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanı olan Aytaç Bingöl, hem daha önce dile getirdiği birlik, vurgusunu güçlendirdi hem de pandemi sonrası yoğun etkinlik müjdesi verdi.

ANKHABER

Ankara’da faaliyet gösteren Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanlığına Aytaç Bingöl seçildi. Bingöl, seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada birlik ve dayanışma mesajları verdi.

Birlik söylemleri

Ankara’da en örgütlü hemşehri derneklerine sahip olan Yozgatlılar, Keçiören’de yeni bir sürece girdi. Tüm Yozgatlıları kucaklama ve birlikte yol alma ilkesiyle hareket eden Aytaç Bingöl, Keçiören Yozgatlılar Derneği Başkanı olduktan sonra, daha önce dile getirdiği Birlik, beraberlik söylemlerini daha da güçlendirdi.

Sorumluluk bilinci

Üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde olduklarını belirten Aytaç Bingöl, “Kapısı herkese açık Dernek olacağız. Kimseye karşı bir ayrımcılık olmayacak. Tüm hemşerilerimizi kucaklayacağız. Böylesine huzurlu bir ortamda yürüteceğimiz faaliyetler yerini bulacak, hedefine varacaktır. Tüm hemşehrilerimizi bizimle birlikte olmaya çağırıyorum.” dedi.

Pandemi sonrası…

Pandemi sonrasına dair değerlendirmelerde de bulunan Bingöl şunları söyledi:

“2020 yılı koronavirüs pandemisi yüzünden kayıp bir yıl oldu. Aşılama çalışmalarıyla kısa süre içinde normal hayata döneriz inşallah. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte, oluşacak güzel ve sağlıklı bir ortamda 2021’i en verimli şekilde değerlendirmeyi planlıyoruz. Allah’ın izniyle hemşerilerimize faydalı olacak işlere imza atmak istiyoruz.

Bize inanan, güvenen ve destek olan başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”

Kapımız hep açık

Yeni çalışma döneminde ‘birlikten kuvvet doğar’ ilkesinin gereklerini yerine getireceklerini ve Ankara’da, Keçiören’de kalabalık bir nüfusa sahip olan Yozgatlıları her yönden destekleyip yardımcı olacaklarını belirten Aytaç Bingöl, son olarak şu mesajları verdi:

“Bizler Yozgat sevdalısı insanlarız. Benim Yozgat’a ve Yozgatlıya olan sevgimi herkes bilir. Keçiören’deki Yozgatlı kardeşlerimizi, hemşehrilerimizi hayal ettiğim birlik ve dayanışma ortamına kavuşturursam aşamayacağımız engel kalmaz. Allah bizi utandırmasın, fitne, fesat peşinde olanlara fırsat vermesin. Çok iyi bir ekibimiz var. Keçiören’de Yozgatlının sesini en iyi şekilde duyuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kapımız herkese açıktır ve her zaman sonuna kadar açık kalacaktır. Yeni dönem tüm hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.