Keçiören'de miting gibi buluşma

Ankara (BASIN BÜLTENİ) - BASIN BÜLTENİ | 03.03.2024 - 12:36, Güncelleme: 03.03.2024 - 12:36
 

Keçiören'de miting gibi buluşma

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan, Keçiören Buluşması programında hemşehrileriyle bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan, Keçiören Buluşması programında Ankara'nın vatandaşlarıyla bir araya geldi. Program, Etlik Yürüyüş Yolu'nda yoğun katılımla gerçekleşti ve miting havasında geçti. Yavaş, bir vatandaşın kendisine "Baba" diye hitap etmesi üzerine, bir belediye başkanının kentin bir baba, anne, kardeş ve evlat olduğunu belirterek, göreve geldiğinde ilçe belediye başkanlarıyla iş birliği çağrısında bulunduğunu ancak çoğundan olumlu dönüş alamadığını dile getirdi. Ankara halkının haklarını savunmak için gerektiğinde Cumhurbaşkanı ve bakanlarla görüştüğünü söyleyen Yavaş, Ankara halkının seçtiği belediye başkanının önemini vurguladı. Yavaş, "Halka hesap veriyoruz. Kimse vatandaşın parasıyla sefa süremez" diyerek israf edilmiş tek bir yatırımları olmadığını ve kırsal kalkınma ile sosyal destek projelerine odaklandıklarını belirtti. Yavaş, "Biz bir kentin annesi, babasıysak; kentimizde yaşayan, desteğe ihtiyacı olan aileleri gözetmek ve yanlarında olmak boynumuzun borcudur" dedi. Fatih Köprüsü projesi ve Keçiören-Ovacık Metrosu gibi önemli projeler hakkında da konuşan Yavaş, Ankara Üniversitesi ile imzalanması gereken protokolün uzun süredir bekletildiğini ve gerektiğinde tünel inşa ederek trafik sorununu çözeceklerini ifade etti. Yavaş ayrıca, metro projesi için gerekli yer talebinde bulunmalarına rağmen Keçiören Belediyesi'nden olumsuz yanıt aldıklarını belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan, Keçiören Buluşması programında hemşehrileriyle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan, Keçiören Buluşması programında Ankara'nın vatandaşlarıyla bir araya geldi. Program, Etlik Yürüyüş Yolu'nda yoğun katılımla gerçekleşti ve miting havasında geçti.

Yavaş, bir vatandaşın kendisine "Baba" diye hitap etmesi üzerine, bir belediye başkanının kentin bir baba, anne, kardeş ve evlat olduğunu belirterek, göreve geldiğinde ilçe belediye başkanlarıyla iş birliği çağrısında bulunduğunu ancak çoğundan olumlu dönüş alamadığını dile getirdi. Ankara halkının haklarını savunmak için gerektiğinde Cumhurbaşkanı ve bakanlarla görüştüğünü söyleyen Yavaş, Ankara halkının seçtiği belediye başkanının önemini vurguladı.

Yavaş, "Halka hesap veriyoruz. Kimse vatandaşın parasıyla sefa süremez" diyerek israf edilmiş tek bir yatırımları olmadığını ve kırsal kalkınma ile sosyal destek projelerine odaklandıklarını belirtti. Yavaş, "Biz bir kentin annesi, babasıysak; kentimizde yaşayan, desteğe ihtiyacı olan aileleri gözetmek ve yanlarında olmak boynumuzun borcudur" dedi.

Fatih Köprüsü projesi ve Keçiören-Ovacık Metrosu gibi önemli projeler hakkında da konuşan Yavaş, Ankara Üniversitesi ile imzalanması gereken protokolün uzun süredir bekletildiğini ve gerektiğinde tünel inşa ederek trafik sorununu çözeceklerini ifade etti. Yavaş ayrıca, metro projesi için gerekli yer talebinde bulunmalarına rağmen Keçiören Belediyesi'nden olumsuz yanıt aldıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.