Keçiören’de Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri vardı

Spor Sahnesi 28.09.2022 - 10:16, Güncelleme: 28.09.2022 - 10:16
 

Keçiören’de Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri vardı

ANKHABER / Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında "Aktif Ol" (Be Active) sloganı ile Avrupa genelinde kutlanan “Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri” bu yıl da gerçekleştirildi.
Ankara'nın Keçiören ilçesindeki etkinlikler Belediye Başkanı Turgut Altınok ve her yaştan vatandaşların geniş katılımı ile yapıldı... Gençlerin spora olan sevgisini arttırmak ve gençlerin spora teşvik etmenin önemine vurgu yapmak amacıyla Keçiören Belediyesi, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Herkes İçin Spor Federasyonu iş birliğinde düzenlenen "Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri”ne katılım yoğun oldu. Keçiören Kalaba Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte spor gösterileri, spor turnuvaları, spor tanıtım stantları, gençlik merkezi faaliyetleri ve Gençlik ve Spor Bakanlığı proje tanıtımları yapıldı. Çeşitli müzik gruplarının sahne alması etkinlik alanını renklendirdi. Etkinliğe katılan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sporun insanların psikolojik sorunlardan arındırdığını ve insanların sosyal hayatı ile yaşam kalitesini sporla yükseldiğini belirtti. Keçiören Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Necati Kılıç’ın da hazır bulunduğu Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri gün boyu çeşitli aktivitelerle devam etti.
ANKHABER / Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında "Aktif Ol" (Be Active) sloganı ile Avrupa genelinde kutlanan “Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri” bu yıl da gerçekleştirildi.

Ankara'nın Keçiören ilçesindeki etkinlikler Belediye Başkanı Turgut Altınok ve her yaştan vatandaşların geniş katılımı ile yapıldı...

Gençlerin spora olan sevgisini arttırmak ve gençlerin spora teşvik etmenin önemine vurgu yapmak amacıyla Keçiören Belediyesi, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Herkes İçin Spor Federasyonu iş birliğinde düzenlenen " Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri”ne katılım yoğun oldu.

Keçiören Kalaba Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte spor gösterileri, spor turnuvaları, spor tanıtım stantları, gençlik merkezi faaliyetleri ve Gençlik ve Spor Bakanlığı proje tanıtımları yapıldı.

Çeşitli müzik gruplarının sahne alması etkinlik alanını renklendirdi.

Etkinliğe katılan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sporun insanların psikolojik sorunlardan arındırdığını ve insanların sosyal hayatı ile yaşam kalitesini sporla yükseldiğini belirtti.

Keçiören Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Necati Kılıç’ın da hazır bulunduğu Kalaba Kent Meydanı'nda düzenlenen Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri gün boyu çeşitli aktivitelerle devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.