Keçiören Yozgatlılar Derneği’nden engelli vatandaşlara 3 akülü, 2 manuel araba

Yerel 13.05.2023 - 09:56, Güncelleme: 13.05.2023 - 13:12
 

Keçiören Yozgatlılar Derneği’nden engelli vatandaşlara 3 akülü, 2 manuel araba

10-16 Mayıs “Engelliler Haftası” dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenirken, engellilere yardım amaçlı çalışmalar da arttı.
Bu faaliyetlerden birine Başkanlığını Aytaç Bingöl’ün yaptığı Keçiöeren Yozgatlılar Derneği imza attı. Temin edilen 3 akülü , 2 manüel toplam 5 araba ihtiyaç sahiplarene teslim edildi. Teslim töreninde konuşan Aytaç Bingöl şunları söyledi: “Bu güzellikleri, iyilikleri yardımlaşarak paylaşıyoruz. Engelli olup da yürüyemeyen kim olursa olsun bu mutluluğu yaşatarak paylaşmak adına, Dernek olarak yaptığımız en güzel hizmeti sunuyoruz. Hep birlikte sevelim, sayalım, birlik olalım, Bizlere 3 akülü , 2 manüel toplam 5 araba temininde yardımcı olan Avrupa BAYDEBİR Dernek Başkanı yüreği güzel insan Sayın Levent Gülten kardeşime, Almanya El Ele Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Hemşerimiz Sayın Dursun Karabel’e ve Roseheim Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Öztürk Süt’e huzurunuzda teşekkür ederim. Rabbim onlardan razı olsun. Birlerini bin etsin iyi ki varsınız Güzel İnsanlar.”
10-16 Mayıs “Engelliler Haftası” dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlenirken, engellilere yardım amaçlı çalışmalar da arttı.

Bu faaliyetlerden birine Başkanlığını Aytaç Bingöl’ün yaptığı Keçiöeren Yozgatlılar Derneği imza attı.

Temin edilen 3 akülü , 2 manüel toplam 5 araba ihtiyaç sahiplarene teslim edildi.

Teslim töreninde konuşan Aytaç Bingöl şunları söyledi:

“Bu güzellikleri, iyilikleri yardımlaşarak paylaşıyoruz. Engelli olup da yürüyemeyen kim olursa olsun bu mutluluğu yaşatarak paylaşmak adına, Dernek olarak yaptığımız en güzel hizmeti sunuyoruz. Hep birlikte sevelim, sayalım, birlik olalım, Bizlere 3 akülü , 2 manüel toplam 5 araba temininde yardımcı olan Avrupa BAYDEBİR Dernek Başkanı yüreği güzel insan Sayın Levent Gülten kardeşime, Almanya El Ele Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Hemşerimiz Sayın Dursun Karabel’e ve Roseheim Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Öztürk Süt’e huzurunuzda teşekkür ederim. Rabbim onlardan razı olsun. Birlerini bin etsin iyi ki varsınız Güzel İnsanlar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.