Keçiören Yozgatlılar Derneği’nde Genel kurul heyecanı yaşanıyor.

Yerel 20.12.2022 - 11:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 11:53
 

Keçiören Yozgatlılar Derneği’nde Genel kurul heyecanı yaşanıyor.

Başkan Aytaç Bingöl, “Cumartesi günü Genel kurulumuzu gerçekleştirerek yeni hizmetler için kolları sıvayacağız. Vakit birlik vakti.” dedi.
Dernek Başkanı Aytaç Bingöl, “Vatan, millet aşkımız Yozgat sevdamızdan aldığımız cesaretle üstlendiğimiz bu kutsal görevi layıkıyla yapmaya çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz. Vakit birlik vakti.” dedi. Başkan Bingöl yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Cumartesi günü Genel kurulumuzu gerçekleştirerek yeni hizmetler için kolları sıvayacağız. Adımızın Keçiören Yozgatlılar Derneği olduğuna bakmayın siz; nerede hasta, yaşlı, yetim, öksüz ihtiyaç sahibi bir hemşehrimiz varsa seve seve yanlarında olduk.  Ramazan aylarında koca yürekli dostlarımızla birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Soğuk günlerde üşüyen çocuklarımız kalmasın diye çok çalıştık Bot Mont desteği verdik.. Eğitime destek verebilmek adına Yozgat’ımızın geleceği çocuklarımız için köy okullarına kırtasiye destekleri verdik. Yozgat’ımızın siyasi ve bürokratik büyükleri, iş insanları ile irtibatta olup onlardan da desteklerimizi esirgemedik. Yozgat’ımızı Ankara ya tanıtmak hemşerilerimizle hasret giderebilmek için Bozok 1 Arabaşı ve Bozok 2 İftar yemeği organizasyonlarımızı 2000 hemşerimiz ile birlikte gerçekleştirdik. Güzel Yozgat’ımızın futbol takımlarının Ankara’da ki tüm maçlarında Dernek olarak tam destek verdik vermeye de devam edeceğiz. Allah’ın sessiz kullarını da hiç bir zaman unutmadık bölgemizdeki sokak hayvanlarına canı gönülden baktık. Derneğimizde her zaman çayımız hazır kapılarımız sonuna kadar açık oldu.” 24.12.2022  tarihinde gerçekleştirilecek olan Genel Kurul, saat 14:00 ile 16:00 arasında, Bademlik Mahalle Konağı Hacıkadın Keçiören Ankara adresinde yapılacak.
Başkan Aytaç Bingöl, “Cumartesi günü Genel kurulumuzu gerçekleştirerek yeni hizmetler için kolları sıvayacağız. Vakit birlik vakti.” dedi.

Dernek Başkanı Aytaç Bingöl, “Vatan, millet aşkımız Yozgat sevdamızdan aldığımız cesaretle üstlendiğimiz bu kutsal görevi layıkıyla yapmaya çalıştık çalışmaya da devam edeceğiz. Vakit birlik vakti.” dedi.

Başkan Bingöl yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Cumartesi günü Genel kurulumuzu gerçekleştirerek yeni hizmetler için kolları sıvayacağız. Adımızın Keçiören Yozgatlılar Derneği olduğuna bakmayın siz; nerede hasta, yaşlı, yetim, öksüz ihtiyaç sahibi bir hemşehrimiz varsa seve seve yanlarında olduk.  Ramazan aylarında koca yürekli dostlarımızla birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştık.

Soğuk günlerde üşüyen çocuklarımız kalmasın diye çok çalıştık Bot Mont desteği verdik..

Eğitime destek verebilmek adına Yozgat’ımızın geleceği çocuklarımız için köy okullarına kırtasiye destekleri verdik.

Yozgat’ımızın siyasi ve bürokratik büyükleri, iş insanları ile irtibatta olup onlardan da desteklerimizi esirgemedik.

Yozgat’ımızı Ankara ya tanıtmak hemşerilerimizle hasret giderebilmek için Bozok 1 Arabaşı ve Bozok 2 İftar yemeği organizasyonlarımızı 2000 hemşerimiz ile birlikte gerçekleştirdik.

Güzel Yozgat’ımızın futbol takımlarının Ankara’da ki tüm maçlarında Dernek olarak tam destek verdik vermeye de devam edeceğiz.

Allah’ın sessiz kullarını da hiç bir zaman unutmadık bölgemizdeki sokak hayvanlarına canı gönülden baktık. Derneğimizde her zaman çayımız hazır kapılarımız sonuna kadar açık oldu.”

24.12.2022  tarihinde gerçekleştirilecek olan Genel Kurul, saat 14:00 ile 16:00 arasında, Bademlik Mahalle Konağı Hacıkadın Keçiören Ankara adresinde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.