Keçiören Belediyesinden Yangın Tatbikatı

Yerel 09.11.2023 - 16:34, Güncelleme: 09.11.2023 - 16:34
 

Keçiören Belediyesinden Yangın Tatbikatı

Keçiören Belediyesi hizmet birimlerinde sivil savunma ve yangın söndürme tatbikatı düzenlendi.
Belediyenin Sivil Savunma Birimi tarafından düzenlenen tatbikatta personele korunma, yangın söndürme, kurtarma, yangında çalışma alanının en kısa sürede tahliye edilmesi konularında bilgiler aktarıldı. Acil durumlarda itfaiyeye nasıl ulaşılacağına ve iş yerinde yer alan yangın söndürme tüplerinin nasıl kullanılacağına ilişkin uygulamalı bilgilerin de verildiği tatbikat başarıyla neticelendi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, afetlere karşı bilinç düzeyinin artırılmasının önemli olduğunu söyleyerek, “Personelimizi, olası bir yangında neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdik. Acil durumlarda hem iş yerinde hem de sosyal çevrede karşılaşılabilecek olumsuzluklara karşı neler yapılacağını aktardık. Tedbir noktasında da önemli bilgiler verdik. Uygulamalı olarak yapılan tatbikatımız başarıyla sonuçlandı. Eğitmenlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum.” dedi. 
Keçiören Belediyesi hizmet birimlerinde sivil savunma ve yangın söndürme tatbikatı düzenlendi.

Belediyenin Sivil Savunma Birimi tarafından düzenlenen tatbikatta personele korunma, yangın söndürme, kurtarma, yangında çalışma alanının en kısa sürede tahliye edilmesi konularında bilgiler aktarıldı. Acil durumlarda itfaiyeye nasıl ulaşılacağına ve iş yerinde yer alan yangın söndürme tüplerinin nasıl kullanılacağına ilişkin uygulamalı bilgilerin de verildiği tatbikat başarıyla neticelendi.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, afetlere karşı bilinç düzeyinin artırılmasının önemli olduğunu söyleyerek, “Personelimizi, olası bir yangında neler yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirdik. Acil durumlarda hem iş yerinde hem de sosyal çevrede karşılaşılabilecek olumsuzluklara karşı neler yapılacağını aktardık. Tedbir noktasında da önemli bilgiler verdik. Uygulamalı olarak yapılan tatbikatımız başarıyla sonuçlandı. Eğitmenlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.