Kavaklıderem Derneği 19 Mayıs'ı Kuğulu Park'ta Kutladı

Yerel 20.05.2024 - 21:00, Güncelleme: 20.05.2024 - 21:02
 

Kavaklıderem Derneği 19 Mayıs'ı Kuğulu Park'ta Kutladı

Kuğulu Park'taki 19 Mayıs kutlamalarında gün boyunca şarkılar, türküler söylendi, dans edildi ve halay çekildi.
Sema KUMRULU   Kavaklıderem Derneği'nin, Çankaya Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı destekle, 19 Mayıs Kuğulu Park'ta, gün boyunca şarkılar, türküler, dans ve halay çekerek tam bir şenlik havasında kutlandı.   Günün anlamını belirten konuşmaların ardından sahne gösterisi başladı. Sahnede, Denge Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan orkestra şarkılarıyla yer aldı.     Denge Anadolu Lisesi öğrencilerinin ardından, AFK Kore Dans Grubu, Gülbanu ve Cengiz tango gösterisi, UKULELE Ankara Topluluğu ve Ankara Belediye Bandosu konser verdi.     Park alanı içinde, Çağdaş Drama Derneği'nin  aktiviteleri yer alırken, parkın diğer köşesinde ise kurulan Türkiye'nin önemli kitabevlerinin stantlarında yazarların kitap tanıtımı yapıldı. Stant açan; Elma, Pötikare, Nobel, Cumok, İtalik yayınevleri ve Kavaklıderem Derneği'nin ikinci el kitap satışı gerçekleştirildi.Kavaklıdereli hanımların el emeği kurabiyeleri satışa sunuldu.    Eğlencenin son durağında Denizaltı Rock Grubu yer aldı. Çankaya Belediyesi HOYTUR Halk Dansları ekibinin gösterileri ile 19 Mayıs kutlaması, coşku içinde son buldu.  
Kuğulu Park'taki 19 Mayıs kutlamalarında gün boyunca şarkılar, türküler söylendi, dans edildi ve halay çekildi.

Sema KUMRULU

  Kavaklıderem Derneği'nin, Çankaya Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı destekle, 19 Mayıs Kuğulu Park'ta, gün boyunca şarkılar, türküler, dans ve halay çekerek tam bir şenlik havasında kutlandı.

  Günün anlamını belirten konuşmaların ardından sahne gösterisi başladı. Sahnede, Denge Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan orkestra şarkılarıyla yer aldı.

    Denge Anadolu Lisesi öğrencilerinin ardından, AFK Kore Dans Grubu, Gülbanu ve Cengiz tango gösterisi, UKULELE Ankara Topluluğu ve Ankara Belediye Bandosu konser verdi.

    Park alanı içinde, Çağdaş Drama Derneği'nin  aktiviteleri yer alırken, parkın diğer köşesinde ise kurulan Türkiye'nin önemli kitabevlerinin stantlarında yazarların kitap tanıtımı yapıldı. Stant açan; Elma, Pötikare, Nobel, Cumok, İtalik yayınevleri ve Kavaklıderem Derneği'nin ikinci el kitap satışı gerçekleştirildi.Kavaklıdereli hanımların el emeği kurabiyeleri satışa sunuldu.

   Eğlencenin son durağında Denizaltı Rock Grubu yer aldı. Çankaya Belediyesi HOYTUR Halk Dansları ekibinin gösterileri ile 19 Mayıs kutlaması, coşku içinde son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.