Kavaklıdere Spor Kulübünden Deprem Bölgesine Yardım

Spor Sahnesi 13.02.2023 - 11:46, Güncelleme: 13.02.2023 - 11:46
 

Kavaklıdere Spor Kulübünden Deprem Bölgesine Yardım

Sema KUMRULU / Başkent'in köklü kulüplerinden Kavaklıdere Spor Kulübü, 10 ilimizde büyük hasara neden olan deprem için topladığı yardım malzemelerini deprem bölgesine ulaştırmak için harekete geçti.
Yeşil siyahlı kulüp tam kadro deprem bölgesine gitti. Kulüp Başkanı Fatih Cürebal, 30 futbolcu, hocalar ve personel yardımları elden teslim etmek ve kurtarma çalışmalarına katılmak için Hatay ve İskenderun'daydı. Yardım malzemelerini Futbol Saha Komiserleri Derneği Ankara Şubesi'nin otobüsüyle gönderildi. Kavaklıdere Spor Kulübü Başkanı Fatih Cürebal, ''Türkiye'yi yasa boğan ve büyük yıkıma sebep olan depreme bizlerde Kavaklıdere Spor Kulübü olarak kayıtsız kalamazdık. Topladığımız yardım malzemelerimizi orada büyük sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza bizzat teslim etmek için yola çıktık. Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Vatandaşlarımızın bir nebze olsun yaralarını sarmak için deprem bölgesindeyiz'' ifadelerini kullandı.
Sema KUMRULU / Başkent'in köklü kulüplerinden Kavaklıdere Spor Kulübü, 10 ilimizde büyük hasara neden olan deprem için topladığı yardım malzemelerini deprem bölgesine ulaştırmak için harekete geçti.

Yeşil siyahlı kulüp tam kadro deprem bölgesine gitti. Kulüp Başkanı Fatih Cürebal, 30 futbolcu, hocalar ve personel yardımları elden teslim etmek ve kurtarma çalışmalarına katılmak için Hatay ve İskenderun'daydı. Yardım malzemelerini Futbol Saha Komiserleri Derneği Ankara Şubesi'nin otobüsüyle gönderildi.

Kavaklıdere Spor Kulübü Başkanı Fatih Cürebal, ''Türkiye'yi yasa boğan ve büyük yıkıma sebep olan depreme bizlerde Kavaklıdere Spor Kulübü olarak kayıtsız kalamazdık. Topladığımız yardım malzemelerimizi orada büyük sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza bizzat teslim etmek için yola çıktık. Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Vatandaşlarımızın bir nebze olsun yaralarını sarmak için deprem bölgesindeyiz'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.