Karamel, “Dünya Sokak Hayvanları Günü”nü Çocuklarla Geçirdi

Güncel 05.04.2023 - 11:12, Güncelleme: 05.04.2023 - 11:12
 

Karamel, “Dünya Sokak Hayvanları Günü”nü Çocuklarla Geçirdi

Mamak Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’nin minik misafiri Karamel, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde anaokulu öğrencileri ile buluştu.
Sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve içinde bulundukları duruma ilişkin farkındalık oluşturmak amacıyla 2010 yılından bu yana her yıl 4 Nisan “Dünya Sokak Hayvanları Günü” olarak kutlanıyor. Mamak Belediyesi de bu anlamlı günü anaokullarında düzenlediği etkinliklerle kutladı. Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde veteriner hekimler, anaokullarına ziyarette bulunarak sokak hayvanlarının yaşam hakları konusunda minikleri bilgilendirdi. Sokak hayvanları ile ilgili çeşitli faaliyet kitaplarının dağıtıldığı etkinlikte Mamak Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’nin minik misafiri Karamel’e çocuklar büyük ilgi gösterdi. Dünya Sokak Hayvanları Günü’nü çocuklarla geçiren Karamel de saf sevgi ile buluşmanın tadını çıkardı. Öğrenciler, Karamel'le hoş vakit geçirerek, hayvan sevgisini yaşama fırsatı buldu. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek görevimiz… Mamak Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevimizde can dostlarımızın bakımını yapıyor, tedavilerini gerçekleştiriyoruz… Şehirde sahipsiz, başıboş hayvanlar olmaz. Onların yaşam koşullarını bakımevimizde en üst seviyede tutuyoruz. Onları misafir ediyor, aşılarını yapıyor, sağlıklı yaşamaları için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Mamak Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’nin minik misafiri Karamel, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü’nde anaokulu öğrencileri ile buluştu.

Sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek ve içinde bulundukları duruma ilişkin farkındalık oluşturmak amacıyla 2010 yılından bu yana her yıl 4 Nisan “Dünya Sokak Hayvanları Günü” olarak kutlanıyor. Mamak Belediyesi de bu anlamlı günü anaokullarında düzenlediği etkinliklerle kutladı.

Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde veteriner hekimler, anaokullarına ziyarette bulunarak sokak hayvanlarının yaşam hakları konusunda minikleri bilgilendirdi.

Sokak hayvanları ile ilgili çeşitli faaliyet kitaplarının dağıtıldığı etkinlikte Mamak Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’nin minik misafiri Karamel’e çocuklar büyük ilgi gösterdi. Dünya Sokak Hayvanları Günü’nü çocuklarla geçiren Karamel de saf sevgi ile buluşmanın tadını çıkardı. Öğrenciler, Karamel'le hoş vakit geçirerek, hayvan sevgisini yaşama fırsatı buldu.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek görevimiz… Mamak Belediyesi Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevimizde can dostlarımızın bakımını yapıyor, tedavilerini gerçekleştiriyoruz… Şehirde sahipsiz, başıboş hayvanlar olmaz. Onların yaşam koşullarını bakımevimizde en üst seviyede tutuyoruz. Onları misafir ediyor, aşılarını yapıyor, sağlıklı yaşamaları için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ankhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.